search
Valentijns-trailer voor 'The Walking Dead: The Ones Who Live' ?! Kijk zelf hoe dit eruit ziet
Series / Trailer

Valentijns-trailer voor 'The Walking Dead: The Ones Who Live' ?! Kijk zelf hoe dit eruit ziet

De Amerikaanse zender AMC komt met een verrassingstrailer op Valentijnsdag.

Binnenkort zien we de reünie tussen Rick (Andrew Lincoln) en Michonne (Danai Gurira) eindelijk werkelijkheid worden. In het kader van hun relatie is zojuist een bijzondere trailer online gezet waar zowel letterlijk als figuurlijk de vonken vanaf spatten.

Een Valentijnstrailer voor een zombieserie is geen voor de hand liggende combinatie. AMC vindt echter dat de diepe liefde tussen deze twee hoofdpersonages de kern van het verhaal vormt. Met een flinke dosis zombies en explosies, dat dan weer wel.

Prima keuze


Als achtergrondmuziek is gekozen voor het Metallica-nummer Nothing Else Matters, gecoverd door Phoebe Bridgers. Het mag gezegd worden, dit is een prima keuze.

Het blijft echter The Walking Dead: The Ones Who Live. De tedere beelden tussen de twee hoofdrolspelers worden dus afgewisseld met de nodige bikkelharde actie.

Opwindend concept


Kim Granito is hoofd marketing bij AMC en zij lichtte in een verklaring deze opvallende keuze toe. Granito: "De tegenstelling tussen de zombie-apocalypse en de liefde tussen deze twee [Rick en Michonne] vormde voor ons een opwindend concept. Middels deze trailer, op 14 februari, willen we de aanstaande hereniging tussen Rick en Michonne graag vieren".



Het eerste seizoen van The Walking Dead: The Ones Who Live heeft zes afleveringen en start op 25 februari op de Amerikaanse zender AMC en AMC+. Het is op het moment van schrijven nog niet bekend of en zo ja wanneer de serie naar Nederland komt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen