search
Seizoen 2 van 'The Rings of Power' wordt vooral "meer duister en vuiler"
Series / Nieuws

Seizoen 2 van 'The Rings of Power' wordt vooral "meer duister en vuiler"

De regisseur Charlotte Brändström heeft de eerste montage bekeken en laat weten wat er komt.

De idylle leek teruggekeerd in Midden-aarde na de Oorlog van Gramschap in de Eerste Era, waarin Morgoth werd verslagen. The Rings of Power vertelt het verhaal van de opkomst van Sauron gedurende de Tweede Era.

In het eerste seizoen maakten we kennis met het voorspoedige Midden-aarde, waarbij de eerste schaduwen al te zien waren. Brändström vertelt in een interview met MovieZine dat dit expliciet gemaakt zal worden in seizoen 2.

Eerste versie


De regisseur heeft de eerste versie van het nieuwste seizoen al in zijn geheel bekeken. Eerder regisseerde Brändström twee afleveringen in het eerste seizoen, en neemt in seizoen 2 vier afleveringen voor haar rekening.

Brändström: "Het wordt een stuk duisterder van toon, grimmiger ook. Er zitten een aantal onverwachte wendingen in het verhaal, maar de hoofdpersonen worden ook verder uitgewerkt. Ik denk dat we een goed seizoen hebben neergezet".

Groeiende machtspositie


Het eerste seizoen eindigde met Halbrand/Sauron (Charlie Vickers) die aankomt bij fort Angband, gemaakt door zijn vroegere leider Morgoth. Met het groeien van Saurons machtspositie zullen uiteindelijk alle bewoners van Midden-aarde met zijn invloed te maken krijgen.Brändström noemde geen potentiële premièredatum voor het nieuwste seizoen. Tot zover weten we dus alleen dat we The Rings of Power in de loop van 2024 te zien krijgen. Kijk tot die tijd het eerste seizoen op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen