search
Deze 4 epische scifi-series op Netflix vergeet je nooit meer
Series / Featured

Deze 4 epische scifi-series op Netflix vergeet je nooit meer

Deze sciencefictionreizen zijn de beste voorbeelden om aan te tonen dat het serieformaat sci-fi enorm kan versterken.

Waar vind je betere scifi-series dan op Netflix? Check gauw of jij alle onderstaande series hebt gezien, en zo niet, trakteer jezelf dan op een serie om nooit meer te vergeten.

Black Mirror



In deze anthologieserie komen bizarre verhalen tot leven die de meest duistere menselijke gevoelens aan het licht brengen, maar ook de mooiste uitvindingen en meer. Bekijk nu bij Netflix.

Lees de recensie van SerieTotaal.



Lost in Space



In het jaar 2045 stort het ruimteschip van de familie Robinson neer op een buitenaardse planeet. Daar moeten zij het hoofd bieden aan een vijandelijke omgeving en aan hun verleden, dat aan hen blijft trekken. Bekijk nu bij Netflix.



Dark



De vermissing van twee kleine kinderen in een Duits stadje legt het zondige verleden bloot van vier lokale families. De verontrustende geschiedenis van het stadje blijkt een complexe puzzel te vormen, die drie generaties beslaat en een duister geheim bevat. Bekijk nu bij Netflix.



Maniac



In deze scifi-serie komen de twee vreemden Annie en Owen elkaar tegen tijdens een farmaceutisch onderzoek naar een pil die beweert alle pijn uit het leven te wissen. Hun persoonlijke problemen raken verweven met hun hallucinaties als gevolg van de pil, en samen komen ze terecht in bizarre en verbindende werelden. Bekijk nu bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen