search
Fan-favoriete Disney+ komedie ontvangt slecht nieuws, ondanks lovende kritieken
Series / Nieuws

Fan-favoriete Disney+ komedie ontvangt slecht nieuws, ondanks lovende kritieken

This Fool heeft de afgelopen jaren alleen maar positieve reacties gekregen, maar was dat genoeg om de serie te redden van een annulering?

Het leek een tijdje heel goed te gaan voor de geliefde Disney+-komedie, This Fool. Helaas heeft de serie onlangs slecht nieuws gekregen en niemand zag het aankomen.

Het eerste seizoen van This Fool kwam in 2022 uit, met maker Chris Estrada aan het hoofd. De serie kreeg meteen goede recensies en werd snel vernieuwd voor een tweede seizoen.

Geannuleerd


Er werd heel wat vaart achter gezet en in 2023 kwam het tweede seizoen al uit. Iedereen verwachtte dan ook dat seizoen 2 een groot succes zou worden en dat de serie vernieuwd zou worden voor een derde seizoen.

This Fool had ondertussen een toegewijde fandom opgebouwd en kreeg goede recensies. Helaas was er één ding dat niet volgens plan verliep: de kijkcijfers waren te laag om vernieuwd te worden.

Gebaseerd op het echte leven


De annulering kwam hard aan bij maker Estrada, aangezien het verhaal op zijn eigen leven is gebaseerd. Hij speelde het hoofdpersonage Julio Lopez, die in South Central Los Angeles opgroeide, net zoals Estrada zelf.



This Fool is te streamen op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen