search
Nieuws over 'The White Lotus' seizoen 3: Onthullende Instagram-update
Series / Nieuws

Nieuws over 'The White Lotus' seizoen 3: Onthullende Instagram-update

The White Lotus deelt een spannende update via Instagram over seizoen 3.

Mike White is niet alleen de maker, maar ook de schrijver en regisseur van de immens populaire serie The White Lotus. Hij heeft zijn alles aan deze serie gegeven en dat is goed te zien. De serie is niet lang na het uitkomen van seizoen 2 vernieuwd voor een derde seizoen en nu is er een spannende update gegeven.

The White Lotus heeft een Emmy gewonnen en dat is goed te begrijpen na het zien van de eerste twee seizoenen. The White Lotus volgt de gasten en de crew van de gelijknamige resortketen. De twist is dat elk seizoen zich afspeelt op een andere locatie.

Seizoen 3


Seizoen 1 speelde zich af in Hawaï en seizoen 2 in Sicilië en er was al bekendgemaakt dat seizoen 3 zich af zal spelen in Thailand. Vorig jaar was ook al gezegd dat seizoen 3 zou beginnen met filmen in februari 2024 en nu is het eindelijk zover.

Het officiële Max-account deelde samen met het officiële The White Lotus-account de aankondiging op Instagram. Op de setfoto is een filmklapper te zien met het betoverende landschap van Thailand op de achtergrond.

De post


Onder de post staat het bericht: "Onvergetelijke ervaringen zijn in de maak bij #TheWhiteLotus. We zijn helemaal klaar om nieuwe gasten te verwelkomen in ons resort in Thailand."

Bekijk op instagram


Door de stakingen in 2023 heeft The White Lotus heel wat vertraging opgelopen. Bestuursvoorzitter Casey Bloys liet weten dat ze de originele planning hierdoor niet kunnen halen. The White Lotus seizoen 3 zal waarschijnlijk pas in 2025 in première gaan op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen