search
We krijgen Tyson te zien in 'Percy Jackson' seizoen 2: wie is dit nieuwe personage?
Series / Nieuws

We krijgen Tyson te zien in 'Percy Jackson' seizoen 2: wie is dit nieuwe personage?

In het nieuwe seizoen zullen ook nieuwe legendarische personages uit de boeken verschijnen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Eerder deze maand maakte Disney bekend dat er een tweede seizoen komt van Percy Jackson and the Olympians. De fantasy-serie is een succes, en dus krijgen fans meer te zien van de avonturen van Percy en zijn vrienden.

Percy Jackson is gebaseerd op de gelijknamige boeken van Rick Riordan. De schrijver heeft al onthuld dat seizoen 2 een verfilming zal zijn van The Sea of Monsters, het tweede boek in de serie.

Percy


Daardoor weten we al het een en ander wat betreft wat ons te wachten staat. Sommige van die elementen werden ook al aangekondigd in het eerste seizoen, maar dat geldt niet voor Tyson.

Tyson is een belangrijk personage in het tweede boek. In het dagelijks leven is hij klasgenoot van Percy. Al snel wordt duidelijk dat hij ook een identiteit heeft als een cycloop – een een-ogige reus – en dat hij immuun is voor vuur.

Halfbroer


Daarnaast blijkt dat hij in de alternatieve werkelijkheid de halfbroer is van Percy. Hij sluit zich aan bij Percy en Annabeth op hun avontuurlijke missie en verschijnt ook nog in latere boeken.Wanneer het tweede seizoen van Percy Jackson zal verschijnen is nog niet bekend. Tot het zover is kijk je het eerste seizoen op Disney+
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen