search
Goed nieuws voor 'Star Trek: Discovery': vanaf deze dag kijk je seizoen 5
Series / Nieuws

Goed nieuws voor 'Star Trek: Discovery': vanaf deze dag kijk je seizoen 5

Eindelijk is duidelijk vanaf wanneer je het laatste seizoen van Star Trek: Discovery kunt kijken.

De Amerikaanse streamingdienst Paramount+ heeft eindelijk de startdatum van het vijfde en laatste seizoen van Star Trek: Discovery aangekondigd. De serie geldt als een van de best ontvangen Star Trek-producties tot op heden.

Via Paramount+ wordt duidelijk dat het vijfde seizoen vanaf 4 april weer te zien is op de streamingdienst. In Nederland stond de serie lange tijd op Netflix en het is nog onbekend waar de nieuwe afleveringen in Nederland te zien zullen zijn.

Seizoen 5


In het afrondende seizoen staat een immense eeuwenoude kracht centraal. De bemanning van USS Discovery is niet de enige die ernaar op zoek is en moeten hun vijanden te slim af zijn om de mysterieuze kracht in handen te kijgen.

Het belangrijkste personage is opnieuw Captain Michael Burnham, gespeeld door Sonequa Martin-Green. Het nieuwe seizoen zal aftrappen met twee afleveringen. Daarna verschijnt er wekelijks een nieuwe aflevering.

Wisselend ontvangen


De ontvangst van Star Trek: Discovery is onder de recensenten erg sterk, met gemiddeld 85 procent op de Tomatometer. Het publiek is minder enthousiast gezien de gemiddelde 37 procent als Audience Score.Andere personages zijn Saru (Doug Jones), technicus Paul Stamets (Anthony Rapp), dokter Hugh Culber (Wilson Cruz), Starfleet consultant Cleveland "Book" Booker (David Ajala), wetenschapper Adira Tal (Blu del Barrio) en Starfleet Academy instructeur Sylvia Tilly (Mary Wiseman).
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen