search
'Sphinx': de nieuwe thrillerserie van Videoland kijk je vanaf 22 maart
Series / Trailer

'Sphinx': de nieuwe thrillerserie van Videoland kijk je vanaf 22 maart

Videoland komt volgende maand met de nieuwe psychologische thrillerserie met de debuterende Andrea Vass.

Videoland heeft de trailer online gezet voor de nieuwe psychologische thrillerserie Sphinx die in maart op de streamingdienst verschijnt.

De serie komt van Horizon Film en is geregisseerd door Diederik van Rooijen. De hoofdrol komt van de jonge en debuterende actrice Andrea Vass.

Sphinx


De synopsis voor Sphinx: "Wanneer Minke na drie jaar vermissing opeens weer opduikt, is ze zichzelf niet meer. Verkeert ze nog steeds onder de vleugels van de raadselachtige Sphinx?"

En "Wanneer Minke weer thuis is en moet re-integreren, zorgt dit voor problemen bij zowel Minke als de andere leden van het gezin. Minke is Minke niet meer. Wat is er met haar gebeurd en wat betekenen de op haar rug getatoeëerde vleugels?"

Complex


Andere rollen komen van Marcel Hensema als haar vader Lucas en Rifka Lodeizen als moeder Eva. Joy Wielkens en Ruth Becquart zijn te zien als respectievelijk rechercheurs Asha en Fenna.



"Sphinx is een meeslepende en grensverleggende psychologische thriller waarin ik de kijker uitdaag met complexe verhaallijnen, angstaanjagende twists en mysterieuze raadsels. De verweving van mystiek, herkenbaar familiedrama, en het willen oplossen van de puzzel maken deze serie een spannende, emotionele rollercoaster," aldus regisseur en schrijver Diederik van Rooijen.

22 maart


Vanaf 22 maart kijk je de zes afleveringen van Sphinx op Videoland.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen