search
Seizoen 4 van 'The Umbrella Academy' is vanaf deze datum te bekijken!
Series / Nieuws

Seizoen 4 van 'The Umbrella Academy' is vanaf deze datum te bekijken!

Netflix maakt officieel bekend wanneer het slotseizoen van start gaat, vergezeld van nieuwe posters.

Na twee jaar kunnen de fans weer uitkijken naar het vierde, en tevens laatste seizoen van The Umbrella Academy. De stripverfilming eindigt met een seizoen van in totaal zes afleveringen.

Hiermee is seizoen 4 het kortste seizoen van de serie. Het gehele seizoen gaat op 8 augustus in première en alle afleveringen zullen in een keer online gezet worden.

Andere realiteit


Met de aankondiging heeft Netflix tegelijkertijd ook nieuwe posters van de hoofdpersonages online gezet.

Het derde seizoen eindigde met een cliffhanger, waarin de hoofdpersonages weer eens in een andere realiteit terechtgekomen waren.

Niet zo soepel


Niet alleen leeft hun vaders vrouw Abigail nog in deze realiteit, ze zijn ook nog eens allemaal hun vermogens kwijtgeraakt. Dit betekent een kans op een nieuw leven, maar of dit wel zo soepel gaat?



De serie is natuurlijk verder gegaan dan de oorspronkelijke strips van Gerard Way en Gabriel Bá. Maker Steve Blackman zei hierover het volgende tegen Comicbook: "Ik heb een idee waar Gabriel [Bá] naartoe wil. Dit gebruiken we als een soort springplank waar onze inspiratie op gebaseerd is. Maar ik zou nooit een serie willen maken zonder de invloed van Gerard en Gabriel".

Waar en wanneer te zien?


Seizoen 4 van The Umbrella Academy kun je streamen vanaf 8 augustus op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen