search
Marvel geeft trailer aan 'X-Men' '97': beste Marvel-animatieserie keert terug
Series / Trailer

Marvel geeft trailer aan 'X-Men' '97': beste Marvel-animatieserie keert terug

Marvel Animation komt met de eerste beelden uit het langverwachte X-Men '97.

Marvel Studios maakt eigenlijk alleen producties die direct verbonden zijn aan het Marvel Cinematic Universe. Alweer een tijdje terug kondigde de studio aan dat daar enige verandering in kwam met een vervolg op de geliefde animatieserie X-Men: The Animated Series.

Deze serie uit de jaren 90 was een groot succes en kreeg uiteindelijk vijf seizoenen met 76 afleveringen. Lang werd er gesproken over meer seizoenen. Dit jaar keert de reeks terug met X-Men '97.

X-Men '97


De originele animatieserie was te zien van 1992 tot en met 1997 en X-Men '97 gaat verder waar die reeks eindigde. De onderstaande trailer laat dat einde zien en laat daarna het logo zien van Marvel Animation, dat in opmaak veel wegheeft van dat van Marvel Studios.

X-Men '97 hanteert dezelfde stijl als de originele serie en de eerste beelden onthullen de begrafenis van Professor X. Daarna zien en horen we personages als Wolverine, Cyclops, Storm, Beast, Rogue, Gambit en uiteraard de schurk Magneto.

Trailer


Vanaf 20 maart is de serie te volgen op Disney+ en het tweede seizoen is al in de maak. Hieronder zie je de allereerste beelden uit de Marvel animatieserie.



De animatieserie, het eerste echte X-Men project van Disney/Marvel sinds de rechten in 2019 terugkeerden nadat deze lange tijd in handen waren van 20th Century Fox, komt van Marvel Animation.

Stemacteurs


Stemacteurs als Cal Dodd, Lenore Zann, George Buza, Catherine Disher, Chris Potter, Alison Sealy-Smith, Adrian Hough, Christopher Britton en Alyson Court keren terug voor X-Men '97.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen