search
'The Lord of the Rings: The Rings of Power' seizoen 2 belooft een duister en grimmiger avontuur
Series / Nieuws

'The Lord of the Rings: The Rings of Power' seizoen 2 belooft een duister en grimmiger avontuur

Wellicht dat het tweede seizoen nu wat beter valt bij het publiek.

Het was een van de meest uitgebreide en kostbare projecten van Amazon, maar The Lord of the Rings: The Rings of Power was niet het succes waar Prime Video op hoopte. Dat wordt komend seizoen een stuk anders.

Althans dat is de hoop voor de streamingdienst. De Zweedse regisseuse Charlotte Brändström is nauw betrokken bij de serie en laat weten dat het komende tweede seizoen een stuk duisterder en grimmiger wordt.

Meer op de persoon gericht


Ondanks verdeelde recensies kreeg de serie een trouwe aanhang en behaalde het een van de grootste kijkersaantallen op Prime Video. Het nieuwe seizoen zal dieper ingaan op de personages en bevat verrassende wendingen, met als doel een meer rauw en authentiek gevoel.

Brändström vertelt: "Wat ik weet en wat ik met zekerheid kan zeggen, is dat het donkerder gaat worden, en het gaat edgier en meer op de personages gericht zijn. Ik denk nog steeds dat we zeer interessante afleveringen tegemoet gaan."

Publiek vindt het niks


Het wordt nog een flinke kluif voor Prime Video om de kijkers weer te enthousiasmeren voor een tweede seizoen. Waar veel (betaalde) recensenten redelijk positief over de serie zijn, is het het publiek dat bepaald niet met de serie wegloopt. Wellicht dat seizoen twee daar verandering in gaat brengen.



Kijk alle afleveringen van The Lord of the Rings: The Rings of Power op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen