search
Deze keiharde, duistere en steengoede dramaserie scoort een 8,2 op IMDb en kun je nog altijd bingen op Netflix
Series / Nieuws

Deze keiharde, duistere en steengoede dramaserie scoort een 8,2 op IMDb en kun je nog altijd bingen op Netflix

De keiharde dramaserie Godless is nog altijd te streamen op Netflix.

De keiharde en steengoede western-dramaserie Godless is wat in de vergetelheid geraakt. Met een indrukwekkende 8,2 op IMDb en een 87%-score op Rotten Tomatoes is de duistere miniserie toch echt wel het bekijken waard.

De serie speelt zich voornamelijk af in het stoffige stadje La Belle, waar de vrouwen in de meerderheid zijn nadat een mijnongeluk een groot deel van de mannelijke bevolking heeft weggevaagd.

Griffin en zijn mannen


De notoire crimineel Frank Griffin en zijn bende outlaws zijn op een wraakmissie gericht op Roy Goode die de bende verraden heeft. Roy slaat op de vlucht en vindt een schuilplek bij de geharde weduwe Alice Fletcher in La Belle. Wanneer duidelijk wordt dat Griffin en zijn bende op weg zijn naar La Belle, komt het dorpje bij elkaar om het op te nemen tegen de beruchte moordlustige bende.

De serie verscheen in 2017 en bestaat uit zeven afleveringen. De voornaamste castleden van Godless zijn Jeff Daniels als Frank Griffin, Jack O'Connell als Roy Goode en Michelle Dockery als Alice Fletcher.

Kijken


Kijk deze serie op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen