search
In 'One Piece' seizoen 2 ontbreekt mogelijk een belangrijk personage: wordt Koby aan de kant gezet?
Series / Nieuws

In 'One Piece' seizoen 2 ontbreekt mogelijk een belangrijk personage: wordt Koby aan de kant gezet?

Het nieuwste seizoen van de stripverfilming heeft te stellen met cruciale verhaallijnen.

De piratenserie naar de manga van Eiichiro Oda scoorde dusdanig goed dat er al snel besloten werd om een tweede seizoen te filmen. Dit betekent wel dat belangrijke elementen uit het bronmateriaal verwerkt moeten worden.

In seizoen 1 was de rol van Koby (Morgan Davies) uitgebreid ten opzichte van de originele manga. Hoewel dergelijke veranderingen niet ongebruikelijk zijn is het nog maar de vraag of seizoen 2 nog wel ruimte heeft voor Koby.

Een van de eersten


De jonge Koby was een van de eerste vrienden die Luffy (Iñaki Godoy) op zijn reizen maakte. Vrij kort na de kennismaking gaan de twee echter al uit elkaar, aangezien Koby gaat trainen bij de Marines.

Pas later in het seizoen zien we hem terug en Koby kan direct zijn nieuwe vaardigheden als Mariner demonstreren.

Alabasta sage


In het nieuwste seizoen wordt echter de Alabasta sage uit Oda's manga verfilmd. Deze bevat belangrijke personages, zoals bijvoorbeeld Miss All Sunday. Hieraan zijn automatisch ook lijnen uit het overkoepelende verhaal verbonden.



Het is dus aannemelijk dat de makers de toegevoegde elementen zullen laten vallen om de het bronmateriaal goed op het scherm over te brengen. Hierdoor is de kans reëel dat we nog maar weinig van Koby terug zullen zien in het vervolg op Luffy's avonturen.

Waar te zien?


One Piece kun je streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen