search
Op briljante wijze bevestigt 'The White Lotus' zijn grootste en merkwaardige plotgat
Series / Nieuws

Op briljante wijze bevestigt 'The White Lotus' zijn grootste en merkwaardige plotgat

'The White Lotus' is niet heel creatief als het om eten gaat.

Het plot van The White Lotus is kort samengevat heel simpel: een groep Amerikaanse toeristen verblijft voor hun vakantie in een luxe hotel in Sicilië. Maar zelfs dat kan blijkbaar al plotgaten opleveren.

The White Lotus is een satirische serie waarin gevolgd wordt hoe een verblijf in een luxe hotel het slechtste naar boven kan halen bij mensen. Met iedere aflevering wordt er een stukje onthuld van een groter complex verhaal.

Restaurant


Iedere avond komen de gasten samen in het restaurant van het hotel voor het diner. En dat roept vragen op bij kijkers. Want waarom eten de personages iedere avond in het hotel, terwijl ze in Italië zijn?

De personages eten zo vaak in het restaurant, dat ze het gehele menu al uit hun hoofd kennen. Dit merkt het personage Cameron Sullivan (Theo James) zelfs op een gegeven moment op: "Ik weet niet waarom ze ons deze menu's blijven geven. We kennen ze al uit ons hoofd".

Alle personages samen


In een land dat zo bekend staat om zijn geweldige keuken, lijkt het apart dat deze personages altijd in het hotel zouden eten. Af en toe in het hotel eten is nog te begrijpen. Maar iedere dag is voor veel kijkers ongeloofwaardig.Vanuit het perspectief van de makers is het wel een logische keuze. Het restaurant is namelijk een goede plek om alle personages op een natuurlijke manier samen te brengen.

Plotgat?


Hierdoor vinden er meer interacties plaats tussen de verschillende personages, wat vervolgens weer kan zorgen voor interessante ongemakkelijke momenten en een oplopende spanning.Toch hadden veel kijkers dit graag anders gezien, en wordt dit zelfs vaak genoemd als plotgat in de serie. Bekijk The White Lotus op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen