search
'Terminator'-heldin vindt 'Stranger Things' nu "verpest" doordat ze er een rol in heeft
Series / Nieuws

'Terminator'-heldin vindt 'Stranger Things' nu "verpest" doordat ze er een rol in heeft

Linda Hamilton ging van fan van de serie naar lid van de bezetting.

Inmiddels is seizoen 5 van Stranger Things eindelijk aan het filmen, en niemand minder dan de Terminator-ster is de serie komen versterken. Hoewel ze het enorm naar haar zin heeft ervaart ze de rol ook als een soort offer.

Doordat ze Stranger Things vanaf het allereerste begin fanatiek heeft gevolgd, voelt het een beetje als een domper dat ze het verhaal nu van de 'andere kant' meekrijgt. Hamilton heeft dit er echter graag voor over.

Voorzichtig


In US Weekly vertelde de actrice enthousiast over haar contact met de Duffer Broers. Hamilton: "Ik had een online afspraak op Zoom met Matt en Ross [Duffer] en ze vertelden over het personage maar niet over het verhaal. Daar moeten ze nu eenmaal voorzichtig mee zijn".

Haar rol betekent jammer genoeg ook dat ze seizoen 5 niet kan bekijken. "Ik heb alle seizoenen met plezier bekeken. En als iets zo echt voor je is, dan werkt het niet om jezelf daarin terug te zien"

Verpest


"Daarom kijk ik mezelf nooit terug als ik in een bepaalde film of serie zit, dat verpest het gewoon. Dus het vijfde seizoen van 'Stranger Things' ga ik niet bekijken. Maar ik heb het ongelooflijk naar mijn zin," besluit de actrice.

Bekijk op instagram


Het slotseizoen van Stranger Things wordt in 2025 verwacht. Je kunt de seizoenen 1 tot en met 4 bekijken op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen