search
Krijgt Nicolas Cage zijn eigen 'Spider-Man'-serie?
Series / Nieuws

Krijgt Nicolas Cage zijn eigen 'Spider-Man'-serie?

We hoorden Cage al als een oudere versie van Spider-Man in de eerste Spider-Verse-film, maar nu komt er ook een live-action versie.

Ruim een jaar nadat het project werd aangekondigd, geeft een nieuw verslag aan dat Nicolas Cage in onderhandelingen is getreden om de live-action versie van Spider-Man Noir te spelen in een serie voor Amazon Prime Video.

The Ankler bracht het nieuws naar buiten en geeft aan dat Cage in serieuze gesprekken is om de hoofdrol op zich te nemen. We hoorden hem eerder als het personage in de animatiefilm Spider-Man: Into the Spider-Verse.

Unieke insteek


In de serie volgen we een oudere, ruwere versie van Spider-Man in het New York City van de jaren '30. De serie zal zich naar verluidt in een geheel eigen universum afspelen.

Producenten van de serie zijn Spider-Verse producenten Phil Lord en Christopher Miller, alsmede voormalig Sony Studios-baas Amy Pascal.

Steeds meer aandacht voor Noir


Steve Lightfoot (The Punisher, Hannibal, Narcos) zal samen met Oren Uziel fungeren als showrunner. Uziel is tevens scenarist van de serie.Voormalig Heroes-acteur Milo Ventimiglia sprak ook al eens de stem van het personage in in de Ultimate Spider-Man-tekenfilmreeks.

Meer op komst


Er wordt overigens ook nog door Prime Video gewerkt aan een andere serie gebaseerd op Sony's Marvel-personages: Silk: Spider Society.

Het is nog onduidelijk wanneer we Spider-Man: Noir kunnen verwachten op Prime Video.

It’s one of two projects based on Sony’s Marvel characters setup at Prime Video the other being “Silk: Spider Society”.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen