search
Op dit punt overtuigde 'Wednesday' overduidelijk niet: Jenna Ortega zal beter haar best moeten doen
Series / Featured

Op dit punt overtuigde 'Wednesday' overduidelijk niet: Jenna Ortega zal beter haar best moeten doen

Het geroemde eerste seizoen is op één bepaald onderdeel fors bekritiseerd.

Velen zitten klaar om terug te keren naar Nevermore en daar het vervolg van Wednesdays (Jenna Ortega) avonturen te zien. De duistere fantasyserie verbrak wereldwijd kijkcijferrecords, om nog maar te zwijgen over iconische scènes die viraal gingen.

De ster van de serie, Jenna Ortega, zal in het nieuwste seizoen ook als producent optreden. Hoewel Ortega heeft gehint op meer actie en meer sensatie, heeft ze de gebrekkige CGI van de serie nooit genoemd.

Hekel punt


Als er één hekel punt was in de triomftocht van Wednesday dan was het wel de ondermaatse CGI. Dit betrof met name Enids (Emma Myers) weerwolf-gedaante en Tylers (Hunter Doohan) transformatie tot Hyde.

Vergeleken met Thing, die niet van echt te onderscheiden was, leek er niet zo veel aandacht besteed aan de monstervormen van Enid en Tyler. Bepaalde scènes zouden hierdoor minder impact hebben gehad.

Complexer


Voor Wednesday kan het in dit verband handig zijn om naar Stranger Things te kijken. De laatstgenoemde serie begon op kleinere schaal en werd ingewikkelder naarmate het verhaal vorderde.Wezens zoals Vecna, de Mind Flayer en de Demogorgons waren wat CGI betreft goed uitgewerkt. Aangezien ook Wednesdays avonturen duidelijk groter en spectaculairder zullen worden is een complexere CGI een logische vervolgstap voor de fantasyhit.

Waar te zien?


Kijk Wednesday op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen