search

Ons nieuws van zondag 18 februari 2024

Lesley-Ann Brandt heeft wát gedaan als voorberding op 'The Walking Dead: The Ones Who Live'?
Series / Nieuws

Lesley-Ann Brandt heeft wát gedaan als voorberding op 'The Walking Dead: The Ones Who Live'?

Lesley-Ann Brandt onthult haar voorbereiding voor de nieuwe The Walking Dead: The Ones Who Live en we kunnen alleen maar haar inzet complimenteren.

De franchise van The Walking Dead wordt steeds verder uitgebreid met spin-offs, prequels en sequels. Lesley-Ann Brandt speelt in de nieuwe The Walking Dead: The Ones Who Live en heeft onthuld hoe ze zich voor deze rol voorbereid heeft.

Brandt speelt het nieuwe personage Pearl Throne en in een interview met Comicbook onthulde de actrice wat ze allemaal heeft moeten doen om zich op deze rol voor te bereiden.

De voorbereiding


In het interview liet Brandt weten dat ze nog nooit zoveel voorbereiding heeft gedaan voor een rol. Maar wat heeft ze dan precies gedaan? De actrice heeft alle 177 afleveringen van The Walking Dead in slechts drie weken gekeken!

Brandt legde haar redenering hiervoor uit: "Ik voelde een verantwoordelijkheid tegenover jullie, de fans, en ook tegenover de toon van de serie en wat [Rick en Michonne] zo speciaal maakte. Wat was de vonk en hoe komt mijn personage binnen om dat verhaal te helpen vertellen? En wat is mijn standpunt? En wat maakt mij anders en vergelijkbaar met deze twee?"

Een unieke relatie


Ook plaagde ze een unieke relatie tussen haar personage, Pearl Throne, en Rick Grimes (gespeeld door Andrew Lincoln).Ze zei: "Ze delen iets soortgelijks... [Pearl] probeerde thuis te komen bij haar liefde en probeerde dat al jaren. [Pearl en Rick] delen dus dezelfde strijd. [...] Ik denk dat ze [Rick] begint te helpen en te redden, terwijl ze door deze tijd heen komen bij de CRM en bij de Civic Republic."

The Ones Who Live zal op 25 februari te zien zijn op AMC en AMC+. Het is vooralsnog onbekend waar de serie in Nederland te streamen zal zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze prequel van Alfred Hitchcocks 'Psycho' is perfect voor iedereen die tegen een beetje horror kan
Series / Nieuws

Deze prequel van Alfred Hitchcocks 'Psycho' is perfect voor iedereen die tegen een beetje horror kan

Gebaseerd op het verhaal van Alfred Hitchcock? Deze psychologische thriller is beter dan alle andere serie.

Hoe vind je de perfecte serie om te kijken? Iedereen heeft wel eens geworsteld met deze vraag. Je hebt een fantastische serie gekeken, maar nu weet je geen andere serie die de moeite waard is om te kijken. Geen zorgen, deze serie is perfect voor iedereen die tegen een beetje horror kan!

Thrillers zijn altijd al populair geweest. Door de combinatie van mysterie, drama en spanning zorgen deze series er vaak voor dat je als kijker helemaal in het verhaal getrokken wordt.

Nieuwe binge-watch


Als je van thrillers houdt, heb je vast al wel een keer Stranger Things, You of Sherlock opgezet. Hoewel dit fantastische series zijn, is het ook zeker de moeite om een keer Bates Motel te kijken.

Bates Motel is een prequel van Psycho, de film uit 1960 van Alfred Hitchcock. Hoewel geen enkele film of serie Hitchcock kan overtreffen, doet Bates Motel het meesterwerk recht. Dit wordt bevestigd met een score van 93% (op het moment van schrijven) op Rotten Tomatoes.

Het plot


Bates Motel volgt de familie Bates: Norma (Vera Farmiga) en haar zoon Norman (Freddie Highmore). Zij proberen een nieuw leven op te bouwen in een nieuwe stad.Ze hebben een klein motel gekocht en zijn van plan dat te runnen in White Pine Bay, maar de lokale bewoners zijn allesbehalve gastvriendelijk tegen de Bates. Norma en Norman moeten alles op alles zetten om te overleven wanneer blijkt dat White Pine Bay enkele geheimen heeft.

Te streamen op Prime Video


Stream Bates Motel op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Waarom de verfilming van fantasy-hit 'A Court of Thorns and Roses' zo lang duurt
Series / Nieuws

Waarom de verfilming van fantasy-hit 'A Court of Thorns and Roses' zo lang duurt

De verfilming van de razend succesvolle boekenserie is al enkele jaren in ontwikkeling.

Al drie jaar geleden kwam het nieuws naar buiten dat er een verfilming komt van A Court of Thorns and Roses. De serie is gebaseerd op de gelijknamige boekenserie van Sarah J. Maas. Een vraag die veel fans hebben is: waar blijft de serie?

De serie wordt ontwikkeld door Ronald D. Moore, die eerder werkte aan de fantasy-serie Outlander. Daarnaast werkte hij ook aan Star Trek en Battlestar Galactica.

Corona


Weinig updates over het project hebben onze oren bereikt. Dat komt waarschijnlijk door een paar redenen. Ten eerste werd het project aangekondigd midden in de coronapandemie, wat meteen al zorgde voor vertraging.

Daarnaast is schrijfster Sarah J. Maas zelf betrokken bij de ontwikkeling van de serie. Een serie ontwikkelen verschilt van het schrijven van een boek, dus de kans is groot dat de nieuwe functie wat problemen met zich mee brengt.

Fantasy


Ook is het fantasy-genre nieuw terrein voor Hulu. Een boekenserie als Thorns and Roses brengt risico met zich mee en vraagt om een groot budget. Logisch dus dat de streamer de tijd wil nemen.Vooralsnog is er dus geen zicht op wanneer we de serie kunnen gaan zien. Fans hebben in ieder geval de lange boekenserie nog om zich ondertussen mee te vermaken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De geplande grote veldslag in 'House of the Dragon' wordt nog groter
Series / Nieuws

De geplande grote veldslag in 'House of the Dragon' wordt nog groter

De reshoots voor seizoen 2 van House of the Dragon worden naar verluidt uitgebreid.

De serie Game of Thrones stond onder meer bekend om enkele grote veldslagen en dat geldt ook voor het debuutseizoen van de spin-off House of the Dragon. Nu is er het gerucht dat het tweede seizoen een enorm gevecht krijgt.

De veldslag draagt de naam 'Battle at Rook's Rest'. De reshoots voor het nieuwe seizoen zouden nu verlengd worden om deze veldslag nog grootser te maken.

Battle at Rook's Rest


Redaian Intelligence meldt dat de heropnames voor seizoen twee van House of the Dragon eerder deze maand van start gingen. Deze zouden volgens de bronnen van Redaian Intelligence nu verlengd zijn tot in maart.

Naar verluidt zou er veel tijd gestoken worden om de 'Battle at Rook's Rest' aan te passen. In augustus 2023 besteedden de makers al twee weken aan het opnemen van deze veldslag.

Oorlog


De oorlog in het nieuwe seizoen heeft alles te maken met de aanstelling van Aegon (Tom Glynn-Carney) als de nieuwe koning van de 'Seven Kingdoms'. Hij werd aangesteld door Queen Alicent (Olivia Cooke), terwijl King Viserys (Paddy Constantine) juist zijn dochter Rhaenyra Targaryen (Emma D'Arcy) naar voren had geschoven.Bovenstaande teaser trailer verscheen alweer in december 2023. De beelden onthullen dat seizoen twee van House of the Dragon in de zomer van 2024 te zien zal zijn op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ komt aankomende week met 'Star Wars: The Bad Batch' en 2 andere hitseries
Series / Nieuws

Disney+ komt aankomende week met 'Star Wars: The Bad Batch' en 2 andere hitseries

Het wordt een week vol Star Wars en gave animatieseries op Disney+

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.


Star Wars: The Bad Batch


Verschijnt op: Woensdag 21 februari | Release: Seizoen 3 - aflevering 1-3 | Genre: Animatie / Actie / Avontuur | Kijk op: Disney+

Er zijn maanden verstreken sinds de gebeurtenissen op Kamino en de Bad Batch zet zijn reis door het Keizerrijk voort na de val van de Republiek. Ze ontmoeten zowel nieuwe als oude vrienden en vijanden op hun enerverende missies als huurlingen, waarbij ze onverwachte en gevaarlijke locaties aandoen.
Ishura


Verschijnt op: Woensdag 21 februari | Release: Seizoen 1 - aflevering 8 | Genre: Animatie / Actie / Avontuur | Kijk op: Ishura

De Demonenkoning, die de hele wereld met angst had vervuld, werd verslagen. De naam en het bestaan van de held die deze prestatie heeft geleverd, blijft echter een mysterie. Nu het tijdperk van angst voorbij is, begint het gevecht om de ultieme held te kronen.
Undead Unluck


Verschijnt op: Woensdag 21 februari | Release: Seizoen 1 - aflevering 11 | Genre: Animatie / Actie / Avontuur | Kijk op: Disney+

Andy, een Negator met de gave 'ondood', is al lange tijd op zoek naar iemand met de gave om hem een werkelijke dood te bezorgen. Fuko Izumo zorgt voor onheil in haar naaste omgeving door haar gave 'ongeluk'.
Overige series nieuw op Disney+


Hieronder de overige series die deze week op Disney+ verschijnen.

20 februari: Synduality Noir (seizoen 1 - aflevering 19) - Animatie / Actie / Avontuur - Het is het jaar 2242. Kanata wil een Drifter worden. Hij ontmoet Noir, een defecte Magus zonder herinneringen. Omdat Noir uitblinkt in het vechten tegen de Enders, kiest Kanata haar als partner en ontdekt hij wat ervoor nodig is om een Drifter te worden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'One Piece'-acteurs hopen op deze Hollywoodster in seizoen 2 van de Netflix-hitserie
Series / Nieuws

'One Piece'-acteurs hopen op deze Hollywoodster in seizoen 2 van de Netflix-hitserie

Mocht de wens van de acteurs uitkomen speelt volgend seizoen een Hollywoodlegende mee.

In wat waarschijnlijk hun eerste verschijning op de rode loper was na de stakingen in Hollywood, verschenen One Piece-acteurs Iñaki Godoy en Jacob Romero op de première van Netflix's nieuwe live-action serie Avatar: The Last Airbender, en gaven ze hints over wat seizoen twee zou kunnen brengen.

Het duo bleef grotendeels stil over de start van de productieplannen voor seizoen twee, dat naar verwachting binnenkort zal beginnen met filmen, en of ze scripts hebben gezien, maar ze hebben wel een duidelijke wens voor een acteur om mee te doen komend seizoen.

Acteur van klein en groot formaat


Tijdens het interview spraken de acteurs hun wensen uit voor seizoen twee, waaronder de wens van Romero om graag een seizoen te zien met grotere wezens en een grotere groep vrienden, en een droomgastoptreden.

Terwijl de producenten graag actrice Jamie Lee Curtis zien om komend seizoen de rol te spelen van Dr. Kureha hebben Godoy en Romero de wens om acteur Danny DeVito in een rol te zien spelen. Ze zouden graag een manier willen vinden om DeVito aan de serie toe te voegen.

Real life animesucces voor Netflix


Nadat de serie One Piece op 31 augustus vorig jaar in première ging werd het al snel een succes. Slechts een maand later stond de teller al op 57,8 miljoen views behaald over de hele wereld. Ook wordt de serie goed gewaardeerd. Zo scoort het op IMDb een 8,4.Kijk nog eens alle afleveringen van One Piece op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Grote verandering in het laatste seizoen van 'Young Sheldon': verantwoordelijkheid weg
Series / Nieuws

Grote verandering in het laatste seizoen van 'Young Sheldon': verantwoordelijkheid weg

De familie Cooper is nu echt niet meer het gezin wat het altijd was.

Het laatste seizoen van de CBS-hit Young Sheldon is eindelijk begonnen en brengt alle leden van de Cooper-familie in lastige situaties. Een opvallende verandering dit seizoen is echter te zien bij Mary Cooper (Zoe Perry), de moeder van de familie.

Gedurende de afgelopen zes seizoenen heeft ze geprobeerd alles draaiende te houden voor de rest van het gezin, maar aan het begin van seizoen zeven wordt ze plotseling bevrijd van deze verantwoordelijkheid.

Missy aan het roer


Mary moest even het huis uit, waardoor Missy (Raegan Revord) nu de leiding heeft thuis. Sheldon studeert en doet het goed, en Georgie (Montana Jordan) zorgt voor zijn eigen baby. Voor het eerst voelt Mary niet de dringende behoefte om alles te coördineren, en dat is iets waar ze misschien even aan moet wennen.

Uitvoerend producent Steve Holland vertelt over de verandering: "Het is een interessante verhaallijn voor haar. Ze moet ontdekken waar haar plek is, en dat loopt als een rode draad door het seizoen. Zelfs als ze terugkomt, heeft Missy de leiding genomen. Het is niet dat ze ongelukkig is dat het huis niet in chaos verkeert, maar ze komt terug in een wereld waar ze niet zo nodig is als ze dacht."

Seizoen vol wendingen


Het zevende en laatste seizoen van Young Sheldon belooft sowieso een hele hoop verrassende wendingen te hebben. Naast de gebruikelijke intrige en hilariteit loopt het voor het personage van George Sr. (Lance Barber) helaas een stuk minder goed af.Kijk alle afleveringen van Young Sheldon op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Goed nieuws voor 'Dungeons & Dragons'-serie
Series / Nieuws

Goed nieuws voor 'Dungeons & Dragons'-serie

Ondanks het floppen van de film vorig jaar, wordt er wel nog steeds gewerkt aan een grootschalige serie.

De geplande Dungeons & Dragons-serie komt er nog steeds, als we Hasbro-baas Chris Cocks moeten geloven. Dit maakte Cocks bekend tijdens een investeringsvergadering van de verschillende Hasbro-managers.

Tijdens de vergadering werd Cocks gevraagd naar de manier waarop het merk Dungeons & Dragons in de toekomst wordt uitgebreid.

Toekomst van D&D


De CEO liet toen weten dat de toekomst van D&D niet alleen van het bordspel moet afhangen, maar dat er ook andere projecten gemaakt zullen worden. En zo noemde hij ook de nieuwe streaming-serie van Paramount:

"We zullen met meerdere partners werken aan een robuust aantal D&D-projecten. Zo werken we met Paramount aan een serie om te streamen."

Eindelijk een update


Niet veel informatie dus, maar het is wel de eerste keer in maanden dat Paramount of Hasbro ook maar iets zegt over de serie, die in januari 2023 werd aangekondigd.Het gebrek aan update zal met name te maken hebben met de tegenvallende opbrengst van de peperdure film Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves.

Maar wanneer?


Velen namen aan dat de serie hierdoor geschrapt zou zijn, maar het lijkt erop dat de geplande achtdelige serie er nog steeds komt. Eerder werd al bekend dat Red Notice-regisseur Rawson Marshall Thurber het script voor de pilot had geschreven en deze ook zou regisseren.

Wanneer de D&D-serie er komt, is helaas nog onbekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Een van de grootste mysteries wordt uitgelegd in 'The Walking Dead: The Ones Who Live'
Series / Nieuws

Een van de grootste mysteries wordt uitgelegd in 'The Walking Dead: The Ones Who Live'

Een tot dusver onbekend gebleven deel van de 'TWD'-wereld wordt eindelijk onthuld.

De kern van de nieuwste spin-off The Walking Dead: The Ones Who Live heeft Rick (Andrew Lincoln) en Michonne (Danai Gurira) centraal staan. Daarnaast wordt er echter een van de grootste mysteries onthuld uit de gehele franchise.

Dit betreft de Civic Republic Military (CRM) en hoe deze geheimzinnige organisatie in elkaar steekt. Tijdens een bijeenkomst voor de pers lichtte Craig Tate, die luitenant-kolonel Donald Okafor speelt, alvast een tipje van de sluiter op.

Post-apocalyptische wereld


Tot nu toe is relatief weinig bekend over de CRM. Ze zijn goed georganiseerd en hebben de beschikking over uitgebreide archieven van de wereld voor de apocalypse. Ze kennen echter ook de post-apocalyptische wereld erg goed en wat er allemaal speelt.

Verder hebben ze geavanceerde technologie tot hun beschikking. Dit werd eerder al duidelijk door de helicopters waar de CRM over beschikt. De interne structuur van de club is tot nu toe echter een groot vraagteken gebleken voor de fans.

Autoriteiten


Donald Okafor van de CRM is een nieuw personage en Rick zal met hem te maken krijgen. Tate wijst op de overeenkomsten tussen iemand als zijn personage Okafor en Rick Grimes. Tate: "Als je ze bij elkaar zou zetten met genoeg bier dan zouden ze binnen de kortste keren dikke vrienden zijn"."Door Ricks leven na de apocalypse is hij gewend geraakt aan een nomadisch bestaan. Een strak georganiseerde groep waarbij er sprake is van hogere autoriteiten wekt waarschijnlijk alleen maar wantrouwen bij hem op. Ricks reactie is zeer waarschijnlijk dat hij weg probeert te komen van een dergelijke groep," aldus Tate.

Wanneer te bekijken?


Het eerste seizoen van The Walking Dead: The Ones Who Live heeft zes afleveringen en start op 25 februari op de Amerikaanse zender AMC en AMC+. Het is op het moment van schrijven nog niet bekend of en zo ja wanneer de serie naar Nederland komt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Krijgt Nicolas Cage zijn eigen 'Spider-Man'-serie?
Series / Nieuws

Krijgt Nicolas Cage zijn eigen 'Spider-Man'-serie?

We hoorden Cage al als een oudere versie van Spider-Man in de eerste Spider-Verse-film, maar nu komt er ook een live-action versie.

Ruim een jaar nadat het project werd aangekondigd, geeft een nieuw verslag aan dat Nicolas Cage in onderhandelingen is getreden om de live-action versie van Spider-Man Noir te spelen in een serie voor Amazon Prime Video.

The Ankler bracht het nieuws naar buiten en geeft aan dat Cage in serieuze gesprekken is om de hoofdrol op zich te nemen. We hoorden hem eerder als het personage in de animatiefilm Spider-Man: Into the Spider-Verse.

Unieke insteek


In de serie volgen we een oudere, ruwere versie van Spider-Man in het New York City van de jaren '30. De serie zal zich naar verluidt in een geheel eigen universum afspelen.

Producenten van de serie zijn Spider-Verse producenten Phil Lord en Christopher Miller, alsmede voormalig Sony Studios-baas Amy Pascal.

Steeds meer aandacht voor Noir


Steve Lightfoot (The Punisher, Hannibal, Narcos) zal samen met Oren Uziel fungeren als showrunner. Uziel is tevens scenarist van de serie.Voormalig Heroes-acteur Milo Ventimiglia sprak ook al eens de stem van het personage in in de Ultimate Spider-Man-tekenfilmreeks.

Meer op komst


Er wordt overigens ook nog door Prime Video gewerkt aan een andere serie gebaseerd op Sony's Marvel-personages: Silk: Spider Society.

Het is nog onduidelijk wanneer we Spider-Man: Noir kunnen verwachten op Prime Video.

It’s one of two projects based on Sony’s Marvel characters setup at Prime Video the other being “Silk: Spider Society”.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Terminator'-heldin vindt 'Stranger Things' nu "verpest" doordat ze er een rol in heeft
Series / Nieuws

'Terminator'-heldin vindt 'Stranger Things' nu "verpest" doordat ze er een rol in heeft

Linda Hamilton ging van fan van de serie naar lid van de bezetting.

Inmiddels is seizoen 5 van Stranger Things eindelijk aan het filmen, en niemand minder dan de Terminator-ster is de serie komen versterken. Hoewel ze het enorm naar haar zin heeft ervaart ze de rol ook als een soort offer.

Doordat ze Stranger Things vanaf het allereerste begin fanatiek heeft gevolgd, voelt het een beetje als een domper dat ze het verhaal nu van de 'andere kant' meekrijgt. Hamilton heeft dit er echter graag voor over.

Voorzichtig


In US Weekly vertelde de actrice enthousiast over haar contact met de Duffer Broers. Hamilton: "Ik had een online afspraak op Zoom met Matt en Ross [Duffer] en ze vertelden over het personage maar niet over het verhaal. Daar moeten ze nu eenmaal voorzichtig mee zijn".

Haar rol betekent jammer genoeg ook dat ze seizoen 5 niet kan bekijken. "Ik heb alle seizoenen met plezier bekeken. En als iets zo echt voor je is, dan werkt het niet om jezelf daarin terug te zien"

Verpest


"Daarom kijk ik mezelf nooit terug als ik in een bepaalde film of serie zit, dat verpest het gewoon. Dus het vijfde seizoen van 'Stranger Things' ga ik niet bekijken. Maar ik heb het ongelooflijk naar mijn zin," besluit de actrice.

Bekijk op instagram


Het slotseizoen van Stranger Things wordt in 2025 verwacht. Je kunt de seizoenen 1 tot en met 4 bekijken op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Op dit punt overtuigde 'Wednesday' overduidelijk niet: Jenna Ortega zal beter haar best moeten doen
Series / Featured

Op dit punt overtuigde 'Wednesday' overduidelijk niet: Jenna Ortega zal beter haar best moeten doen

Het geroemde eerste seizoen is op één bepaald onderdeel fors bekritiseerd.

Velen zitten klaar om terug te keren naar Nevermore en daar het vervolg van Wednesdays (Jenna Ortega) avonturen te zien. De duistere fantasyserie verbrak wereldwijd kijkcijferrecords, om nog maar te zwijgen over iconische scènes die viraal gingen.

De ster van de serie, Jenna Ortega, zal in het nieuwste seizoen ook als producent optreden. Hoewel Ortega heeft gehint op meer actie en meer sensatie, heeft ze de gebrekkige CGI van de serie nooit genoemd.

Hekel punt


Als er één hekel punt was in de triomftocht van Wednesday dan was het wel de ondermaatse CGI. Dit betrof met name Enids (Emma Myers) weerwolf-gedaante en Tylers (Hunter Doohan) transformatie tot Hyde.

Vergeleken met Thing, die niet van echt te onderscheiden was, leek er niet zo veel aandacht besteed aan de monstervormen van Enid en Tyler. Bepaalde scènes zouden hierdoor minder impact hebben gehad.

Complexer


Voor Wednesday kan het in dit verband handig zijn om naar Stranger Things te kijken. De laatstgenoemde serie begon op kleinere schaal en werd ingewikkelder naarmate het verhaal vorderde.Wezens zoals Vecna, de Mind Flayer en de Demogorgons waren wat CGI betreft goed uitgewerkt. Aangezien ook Wednesdays avonturen duidelijk groter en spectaculairder zullen worden is een complexere CGI een logische vervolgstap voor de fantasyhit.

Waar te zien?


Kijk Wednesday op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Mysterieuze boodschap op 'Loki' Instagram-account voor de film 'Deadpool & Wolverine'
Series / Nieuws

Mysterieuze boodschap op 'Loki' Instagram-account voor de film 'Deadpool & Wolverine'

Volgers van het officiele Loki-account kregen privè berichten; nieuwe marketingstrategie van Marvel?

Er is veel gebeurd tijdens de Super Bowl van afgelopen zondag. Zo is bijvoorbeeld de nieuwe trailer van Deadpool & Wolverine getoond. Echter, dat is niet de enige marketingstrategie geweest van Marvel.

De trailers zaten boordevol details en hints naar de film en deze zijn zeker niet onopgemerkt gebleven door fans. Ook de fans die niet bij de Super Bowl waren kregen een glimps mee van de trailer. En wel op een hele aparte manier.

Instagram


Het is algemeen bekend dat Marvel een groot budget apart houdt voor de marketing en ook deze keer had de studio een heel plan. Precies op het moment toen iedereen bij de Super Bowl de trailer aan het kijken was, begon de extra stunt van Marvel.

Het officiële Loki Instagram-account stuurde volgers een link naar de gloednieuwe trailer en een foto van een Time Variance Authority-faciliteit. Het account heeft deze berichten privé gestuurd naar de volgers.

Wat betekent dit?


De TVA maakte hun filmdebuut in Loki en de trailer van Deadpool & Wolverine maakte duidelijk dat zij een grote rol zullen spelen in de aankomende film.De vraag is nu of de twee versies van de TVA hetzelfde zullen zijn of dat er mogelijk een kwaadaardige versie in Deadpool & Wolverine zal verschijnen.

2024


Deadpool & Wolverine zal later dit jaar in première gaan.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Suits'-acteurs grappen over Meghan Markle: "Oh wacht even, daar is ze"
Series / Nieuws

'Suits'-acteurs grappen over Meghan Markle: "Oh wacht even, daar is ze"

De wereld kent Meghan Markle nu als de hertogin van Sussex, maar haar voormalige Suits-collegas durven nog steeds vriendelijke grappen over haar te maken.

Het nieuws over de reboot van Suits heeft de hele fandom op zijn kop gezet. Originele Suits-sterren Patrick J. Adams en Gabriel Macht reageren op vragen over het nieuwe project en grappen over Meghan Markle.

Suits, gecreëerd door Aaron Korsh, eindigde in 2019 en werd in de jaren erna een groot succes. De serie is vorig jaar in totaal maar liefst 57,7 miljard minuten bekeken op Netflix, waarmee het record van The Office is verbroken.

De spin-off


Tijdens de Super Bowl (11 februari) spraken Adams en Macht met The Hollywood Reporter. ZIj lieten weten dat "sommige personages inderdaad terug zouden kunnen komen" in de reboot. Ze lieten niets weten over welke personages het ging.

Ook werd er een vraag gesteld over Meghan Markle, die Rachel speelde in Suits. Macht liet weten dat hij "niet met haar heeft gecommuniceerd".

"Daar is ze!"


Macht moest snel daarna alweer weg, maar voordat hij wegging grapte hij nog wel over Markle: "Geen communicatie. Oh wacht even. Daar is ze. Oh, ik moet gaan!"In eerdere interviews liet Adams ook al weten dat hij Markle een "fantastische actrice" vindt en hij het heel leuk zou vinden als ze haar oude baan weer op zou pakken.

Te streamen op Netflix


Suits is te streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gloednieuwe 'Star Wars'-serie verschijnt deze zomer
Series / Nieuws

Gloednieuwe 'Star Wars'-serie verschijnt deze zomer

We weten nu ongeveer wanneer het eerste Star Wars-project van 2024 verschijnt op Disney+.

Het is niet geheel onverwacht, maar nu wel zeker: de serie Star Wars: The Acolyte zal deze zomer te streamen zijn via Disney+, aldus Collider.

The Acolyte speelt zich zo'n 50 jaar vooraf aan Star Wars: Episode I - The Phantom Menace af en laat het einde zien van het High Republic-tijdperk.

Een ander tijdperk


In de serie volgen we naar verluidt een voormalige Jedi Padawan en haar voormalige meester. De twee onderzoeken samen sinistere misdaden in een veranderend universum, en leggen daarmee de zwakke plekken van de Jedi Order bloot.

Hoofdrolspelers van de serie zijn Amandla Stenberg, Lee Jung-jae, Joonas Suotamo, Jodie Turner-Smith, Manny Jacinto, Carrie-Anne Moss, Dean-Charles Chapman, Margarita Levieva en Charlie Barnet.

Obscuur personage


Ook aan boord is Rebecca Henderson, die een oudere versie speelt van Vernestra Rwoh, een van de belangrijkste personages uit de boekenreeks die zich afspeelt in het High Republic-tijdperk.De serie werd bedacht door Leslye Headland en zal bestaan uit acht afleveringen, die exclusief te streamen zijn via Disney+ deze zomer.

Veel meer Star Wars op komst


Na The Acolyte verschijnt in de tweede helft van 2024 ook nog Star Wars: Skeleton Crew, gevolgd door een tweede seizoen van Andor in 2025.

Overigens wordt er ook gewerkt aan een tweede seizoen van Ahsoka en zal er in plaats van een vierde seizoen van The Mandalorian in 2026 de film The Mandalorian and Grogu verschijnen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.