search
Een van de grootste mysteries wordt uitgelegd in 'The Walking Dead: The Ones Who Live'
Series / Nieuws

Een van de grootste mysteries wordt uitgelegd in 'The Walking Dead: The Ones Who Live'

Een tot dusver onbekend gebleven deel van de 'TWD'-wereld wordt eindelijk onthuld.

De kern van de nieuwste spin-off The Walking Dead: The Ones Who Live heeft Rick (Andrew Lincoln) en Michonne (Danai Gurira) centraal staan. Daarnaast wordt er echter een van de grootste mysteries onthuld uit de gehele franchise.

Dit betreft de Civic Republic Military (CRM) en hoe deze geheimzinnige organisatie in elkaar steekt. Tijdens een bijeenkomst voor de pers lichtte Craig Tate, die luitenant-kolonel Donald Okafor speelt, alvast een tipje van de sluiter op.

Post-apocalyptische wereld


Tot nu toe is relatief weinig bekend over de CRM. Ze zijn goed georganiseerd en hebben de beschikking over uitgebreide archieven van de wereld voor de apocalypse. Ze kennen echter ook de post-apocalyptische wereld erg goed en wat er allemaal speelt.

Verder hebben ze geavanceerde technologie tot hun beschikking. Dit werd eerder al duidelijk door de helicopters waar de CRM over beschikt. De interne structuur van de club is tot nu toe echter een groot vraagteken gebleken voor de fans.

Autoriteiten


Donald Okafor van de CRM is een nieuw personage en Rick zal met hem te maken krijgen. Tate wijst op de overeenkomsten tussen iemand als zijn personage Okafor en Rick Grimes. Tate: "Als je ze bij elkaar zou zetten met genoeg bier dan zouden ze binnen de kortste keren dikke vrienden zijn"."Door Ricks leven na de apocalypse is hij gewend geraakt aan een nomadisch bestaan. Een strak georganiseerde groep waarbij er sprake is van hogere autoriteiten wekt waarschijnlijk alleen maar wantrouwen bij hem op. Ricks reactie is zeer waarschijnlijk dat hij weg probeert te komen van een dergelijke groep," aldus Tate.

Wanneer te bekijken?


Het eerste seizoen van The Walking Dead: The Ones Who Live heeft zes afleveringen en start op 25 februari op de Amerikaanse zender AMC en AMC+. Het is op het moment van schrijven nog niet bekend of en zo ja wanneer de serie naar Nederland komt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen