search
Goed nieuws voor 'Dungeons & Dragons'-serie
Series / Nieuws

Goed nieuws voor 'Dungeons & Dragons'-serie

Ondanks het floppen van de film vorig jaar, wordt er wel nog steeds gewerkt aan een grootschalige serie.

De geplande Dungeons & Dragons-serie komt er nog steeds, als we Hasbro-baas Chris Cocks moeten geloven. Dit maakte Cocks bekend tijdens een investeringsvergadering van de verschillende Hasbro-managers.

Tijdens de vergadering werd Cocks gevraagd naar de manier waarop het merk Dungeons & Dragons in de toekomst wordt uitgebreid.

Toekomst van D&D


De CEO liet toen weten dat de toekomst van D&D niet alleen van het bordspel moet afhangen, maar dat er ook andere projecten gemaakt zullen worden. En zo noemde hij ook de nieuwe streaming-serie van Paramount:

"We zullen met meerdere partners werken aan een robuust aantal D&D-projecten. Zo werken we met Paramount aan een serie om te streamen."

Eindelijk een update


Niet veel informatie dus, maar het is wel de eerste keer in maanden dat Paramount of Hasbro ook maar iets zegt over de serie, die in januari 2023 werd aangekondigd.Het gebrek aan update zal met name te maken hebben met de tegenvallende opbrengst van de peperdure film Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves.

Maar wanneer?


Velen namen aan dat de serie hierdoor geschrapt zou zijn, maar het lijkt erop dat de geplande achtdelige serie er nog steeds komt. Eerder werd al bekend dat Red Notice-regisseur Rawson Marshall Thurber het script voor de pilot had geschreven en deze ook zou regisseren.

Wanneer de D&D-serie er komt, is helaas nog onbekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen