search
'One Piece'-acteurs hopen op deze Hollywoodster in seizoen 2 van de Netflix-hitserie
Series / Nieuws

'One Piece'-acteurs hopen op deze Hollywoodster in seizoen 2 van de Netflix-hitserie

Mocht de wens van de acteurs uitkomen speelt volgend seizoen een Hollywoodlegende mee.

In wat waarschijnlijk hun eerste verschijning op de rode loper was na de stakingen in Hollywood, verschenen One Piece-acteurs Iñaki Godoy en Jacob Romero op de première van Netflix's nieuwe live-action serie Avatar: The Last Airbender, en gaven ze hints over wat seizoen twee zou kunnen brengen.

Het duo bleef grotendeels stil over de start van de productieplannen voor seizoen twee, dat naar verwachting binnenkort zal beginnen met filmen, en of ze scripts hebben gezien, maar ze hebben wel een duidelijke wens voor een acteur om mee te doen komend seizoen.

Acteur van klein en groot formaat


Tijdens het interview spraken de acteurs hun wensen uit voor seizoen twee, waaronder de wens van Romero om graag een seizoen te zien met grotere wezens en een grotere groep vrienden, en een droomgastoptreden.

Terwijl de producenten graag actrice Jamie Lee Curtis zien om komend seizoen de rol te spelen van Dr. Kureha hebben Godoy en Romero de wens om acteur Danny DeVito in een rol te zien spelen. Ze zouden graag een manier willen vinden om DeVito aan de serie toe te voegen.

Real life animesucces voor Netflix


Nadat de serie One Piece op 31 augustus vorig jaar in première ging werd het al snel een succes. Slechts een maand later stond de teller al op 57,8 miljoen views behaald over de hele wereld. Ook wordt de serie goed gewaardeerd. Zo scoort het op IMDb een 8,4.Kijk nog eens alle afleveringen van One Piece op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen