search
Grote verandering in het laatste seizoen van 'Young Sheldon': verantwoordelijkheid weg
Series / Nieuws

Grote verandering in het laatste seizoen van 'Young Sheldon': verantwoordelijkheid weg

De familie Cooper is nu echt niet meer het gezin wat het altijd was.

Het laatste seizoen van de CBS-hit Young Sheldon is eindelijk begonnen en brengt alle leden van de Cooper-familie in lastige situaties. Een opvallende verandering dit seizoen is echter te zien bij Mary Cooper (Zoe Perry), de moeder van de familie.

Gedurende de afgelopen zes seizoenen heeft ze geprobeerd alles draaiende te houden voor de rest van het gezin, maar aan het begin van seizoen zeven wordt ze plotseling bevrijd van deze verantwoordelijkheid.

Missy aan het roer


Mary moest even het huis uit, waardoor Missy (Raegan Revord) nu de leiding heeft thuis. Sheldon studeert en doet het goed, en Georgie (Montana Jordan) zorgt voor zijn eigen baby. Voor het eerst voelt Mary niet de dringende behoefte om alles te coördineren, en dat is iets waar ze misschien even aan moet wennen.

Uitvoerend producent Steve Holland vertelt over de verandering: "Het is een interessante verhaallijn voor haar. Ze moet ontdekken waar haar plek is, en dat loopt als een rode draad door het seizoen. Zelfs als ze terugkomt, heeft Missy de leiding genomen. Het is niet dat ze ongelukkig is dat het huis niet in chaos verkeert, maar ze komt terug in een wereld waar ze niet zo nodig is als ze dacht."

Seizoen vol wendingen


Het zevende en laatste seizoen van Young Sheldon belooft sowieso een hele hoop verrassende wendingen te hebben. Naast de gebruikelijke intrige en hilariteit loopt het voor het personage van George Sr. (Lance Barber) helaas een stuk minder goed af.



Kijk alle afleveringen van Young Sheldon op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen