search
De geplande grote veldslag in 'House of the Dragon' wordt nog groter
Series / Nieuws

De geplande grote veldslag in 'House of the Dragon' wordt nog groter

De reshoots voor seizoen 2 van House of the Dragon worden naar verluidt uitgebreid.

De serie Game of Thrones stond onder meer bekend om enkele grote veldslagen en dat geldt ook voor het debuutseizoen van de spin-off House of the Dragon. Nu is er het gerucht dat het tweede seizoen een enorm gevecht krijgt.

De veldslag draagt de naam 'Battle at Rook's Rest'. De reshoots voor het nieuwe seizoen zouden nu verlengd worden om deze veldslag nog grootser te maken.

Battle at Rook's Rest


Redaian Intelligence meldt dat de heropnames voor seizoen twee van House of the Dragon eerder deze maand van start gingen. Deze zouden volgens de bronnen van Redaian Intelligence nu verlengd zijn tot in maart.

Naar verluidt zou er veel tijd gestoken worden om de 'Battle at Rook's Rest' aan te passen. In augustus 2023 besteedden de makers al twee weken aan het opnemen van deze veldslag.

Oorlog


De oorlog in het nieuwe seizoen heeft alles te maken met de aanstelling van Aegon (Tom Glynn-Carney) als de nieuwe koning van de 'Seven Kingdoms'. Hij werd aangesteld door Queen Alicent (Olivia Cooke), terwijl King Viserys (Paddy Constantine) juist zijn dochter Rhaenyra Targaryen (Emma D'Arcy) naar voren had geschoven.Bovenstaande teaser trailer verscheen alweer in december 2023. De beelden onthullen dat seizoen twee van House of the Dragon in de zomer van 2024 te zien zal zijn op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen