search
Waarom de verfilming van fantasy-hit 'A Court of Thorns and Roses' zo lang duurt
Series / Nieuws

Waarom de verfilming van fantasy-hit 'A Court of Thorns and Roses' zo lang duurt

De verfilming van de razend succesvolle boekenserie is al enkele jaren in ontwikkeling.

Al drie jaar geleden kwam het nieuws naar buiten dat er een verfilming komt van A Court of Thorns and Roses. De serie is gebaseerd op de gelijknamige boekenserie van Sarah J. Maas. Een vraag die veel fans hebben is: waar blijft de serie?

De serie wordt ontwikkeld door Ronald D. Moore, die eerder werkte aan de fantasy-serie Outlander. Daarnaast werkte hij ook aan Star Trek en Battlestar Galactica.

Corona


Weinig updates over het project hebben onze oren bereikt. Dat komt waarschijnlijk door een paar redenen. Ten eerste werd het project aangekondigd midden in de coronapandemie, wat meteen al zorgde voor vertraging.

Daarnaast is schrijfster Sarah J. Maas zelf betrokken bij de ontwikkeling van de serie. Een serie ontwikkelen verschilt van het schrijven van een boek, dus de kans is groot dat de nieuwe functie wat problemen met zich mee brengt.

Fantasy


Ook is het fantasy-genre nieuw terrein voor Hulu. Een boekenserie als Thorns and Roses brengt risico met zich mee en vraagt om een groot budget. Logisch dus dat de streamer de tijd wil nemen.Vooralsnog is er dus geen zicht op wanneer we de serie kunnen gaan zien. Fans hebben in ieder geval de lange boekenserie nog om zich ondertussen mee te vermaken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen