search
Deze prequel van Alfred Hitchcocks 'Psycho' is perfect voor iedereen die tegen een beetje horror kan
Series / Nieuws

Deze prequel van Alfred Hitchcocks 'Psycho' is perfect voor iedereen die tegen een beetje horror kan

Gebaseerd op het verhaal van Alfred Hitchcock? Deze psychologische thriller is beter dan alle andere serie.

Hoe vind je de perfecte serie om te kijken? Iedereen heeft wel eens geworsteld met deze vraag. Je hebt een fantastische serie gekeken, maar nu weet je geen andere serie die de moeite waard is om te kijken. Geen zorgen, deze serie is perfect voor iedereen die tegen een beetje horror kan!

Thrillers zijn altijd al populair geweest. Door de combinatie van mysterie, drama en spanning zorgen deze series er vaak voor dat je als kijker helemaal in het verhaal getrokken wordt.

Nieuwe binge-watch


Als je van thrillers houdt, heb je vast al wel een keer Stranger Things, You of Sherlock opgezet. Hoewel dit fantastische series zijn, is het ook zeker de moeite om een keer Bates Motel te kijken.

Bates Motel is een prequel van Psycho, de film uit 1960 van Alfred Hitchcock. Hoewel geen enkele film of serie Hitchcock kan overtreffen, doet Bates Motel het meesterwerk recht. Dit wordt bevestigd met een score van 93% (op het moment van schrijven) op Rotten Tomatoes.

Het plot


Bates Motel volgt de familie Bates: Norma (Vera Farmiga) en haar zoon Norman (Freddie Highmore). Zij proberen een nieuw leven op te bouwen in een nieuwe stad.Ze hebben een klein motel gekocht en zijn van plan dat te runnen in White Pine Bay, maar de lokale bewoners zijn allesbehalve gastvriendelijk tegen de Bates. Norma en Norman moeten alles op alles zetten om te overleven wanneer blijkt dat White Pine Bay enkele geheimen heeft.

Te streamen op Prime Video


Stream Bates Motel op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen