search
Lesley-Ann Brandt heeft wát gedaan als voorberding op 'The Walking Dead: The Ones Who Live'?
Series / Nieuws

Lesley-Ann Brandt heeft wát gedaan als voorberding op 'The Walking Dead: The Ones Who Live'?

Lesley-Ann Brandt onthult haar voorbereiding voor de nieuwe The Walking Dead: The Ones Who Live en we kunnen alleen maar haar inzet complimenteren.

De franchise van The Walking Dead wordt steeds verder uitgebreid met spin-offs, prequels en sequels. Lesley-Ann Brandt speelt in de nieuwe The Walking Dead: The Ones Who Live en heeft onthuld hoe ze zich voor deze rol voorbereid heeft.

Brandt speelt het nieuwe personage Pearl Throne en in een interview met Comicbook onthulde de actrice wat ze allemaal heeft moeten doen om zich op deze rol voor te bereiden.

De voorbereiding


In het interview liet Brandt weten dat ze nog nooit zoveel voorbereiding heeft gedaan voor een rol. Maar wat heeft ze dan precies gedaan? De actrice heeft alle 177 afleveringen van The Walking Dead in slechts drie weken gekeken!

Brandt legde haar redenering hiervoor uit: "Ik voelde een verantwoordelijkheid tegenover jullie, de fans, en ook tegenover de toon van de serie en wat [Rick en Michonne] zo speciaal maakte. Wat was de vonk en hoe komt mijn personage binnen om dat verhaal te helpen vertellen? En wat is mijn standpunt? En wat maakt mij anders en vergelijkbaar met deze twee?"

Een unieke relatie


Ook plaagde ze een unieke relatie tussen haar personage, Pearl Throne, en Rick Grimes (gespeeld door Andrew Lincoln).Ze zei: "Ze delen iets soortgelijks... [Pearl] probeerde thuis te komen bij haar liefde en probeerde dat al jaren. [Pearl en Rick] delen dus dezelfde strijd. [...] Ik denk dat ze [Rick] begint te helpen en te redden, terwijl ze door deze tijd heen komen bij de CRM en bij de Civic Republic."

The Ones Who Live zal op 25 februari te zien zijn op AMC en AMC+. Het is vooralsnog onbekend waar de serie in Nederland te streamen zal zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen