search
Keert Robert Pattinson eerder terug als Batman dan verwacht?
Series / Nieuws

Keert Robert Pattinson eerder terug als Batman dan verwacht?

Robert Pattinson is gespot op de set van deze aankomende serie. Komt Batman eerder terug?

Robert Pattinson staat in het DC-superheldenuniversum bekend als Batman. Hij veroverde in 2022 ieders hart toen The Batman uitkwam. Nu zijn fans aan het wachten op The Batman Part II, die waarschijnlijk in 2025 uit zal komen.

Onlangs zijn er echter geruchten opgedoken dat we helemaal niet tot 2025 hoeven te wachten om Pattinson weer te zien als Batman. Velen geloven namelijk dat Pattinson een cameo gaat maken in een opkomende serie.

The Penguin


Volgens de geruchten zal Pattinson een rol hebben in de The Penguin-spin-off-serie met Colin Farrell in de hoofdrol. Farrell speelde Penguin in The Batman uit 2022 en staat nu centraal in zijn eigen serie.

Hoewel Pattinson's rol in The Penguin niet officieel bevestigd is, is hij naar verluidt gespot op de set van The Penguin.

De foto’s


Op het moment dat de foto’s werden gedeeld op X (voormalig Twitter), deelde Carmen Ejogo op haar Instagram de afsluiting van de productie van The Penguin.Bekijk op instagram


De foto’s geven geen extra informatie over de rol die Pattinson zou spelen, noch bevestigen ze dat hij een cameo heeft in The Penguin. Wel is het logisch dat Batman een scène zou hebben in The Penguin, aangezien het de eerste serie is na zijn film.

Stream The Batman en The Penguin later dit jaar op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen