search
De fan-favoriete prequelserie van 'La Casa de Papel' krijgt een goed bericht
Series / Nieuws

De fan-favoriete prequelserie van 'La Casa de Papel' krijgt een goed bericht

In 'Berlin' zagen we de jonge jaren van meesterdief Andrés "Berlin" de Fonollosa.

Waar Berlin in La Casa de Papel (Engelse titel: Money Heist) een ernstig zieke man was, toonde de spin-off de juwelendief op het toppunt van zijn kunnen. In Parijs zette hij een enorme kraak en natuurlijk zaten oude bekenden hem op de hielen.

Tijdens Netflix' TUDUM werd officieel bekendgemaakt dat Berlin terugkeert in een tweede seizoen. Hoofdrolspeler Pedro Alonso geeft aan dat alle mogelijkheden open liggen voor de serie.

Oude bekenden


In december 2023 ging Money Heist: Berlin van start en denderde rechtstreeks naar de top wat kijkcijfers betreft. De serie was duidelijk een fan-favoriet en hogerhand heeft bij deze akkoord gegeven voor een vervolg.

In het eerste seizoen zagen we naast Berlin zelf ook de politie-inspectuers Raquel (Itziar Ituño) en Alicia (Najwa Nimri) terugkeren. Berlins crew bestaat uit Keila (Michelle Jenner), Damián (Tristán Ulloa), Cameron (Begoña Vargas), Roi (Julio Peña Fernández) en Bruce (Joel Sánchez).

Grote onbekende


Hoofdrolspeler Pedro Alonso is verheugd. Alonso: "Het is een bijzonder moment, aangezien we het grote onbekende tegemoet gaan. Een goede spin-off maken kan een belasting zijn en zelfs een soort gevangenis"."Ik weet zeker dat de schrijvers weer de nodige onverwachte wendingen in het verhaal zullen verwerken. Echter, ik vertrouw op de energie die we hebben als makers om opnieuw risico's te nemen en er wat geweldigs van te maken," aldus de acteur.

Waar te zien?


Berlin kun je streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen