search
Is 'The Killing' nu eigenlijk gecanceld of niet?
Series / Interview

Is 'The Killing' nu eigenlijk gecanceld of niet?

Gaan we nog meer gruwelijke moorden zien die opgelost worden door Sarah Linden en Stephen Holder?

Alweer bijna tien jaar geleden kwam er een (voorlopig) einde aan de misdaadserie The Killing. De serie is gebaseerd op de gelijknamige Deense productie en vertelt het verhaal van de brute moord op een meisje uit Seattle en het spannende onderzoek dat volgt.

De serie kende een turbulent verloop wat betreft de productie. Meermaals leek de serie geannuleerd, maar toch volgden er nieuwe seizoenen. Na het vierde seizoen volgde echter geen vijfde – tot nog toe.

Showrunner


Veel fans zouden graag meer zien van detectives Sarah Linden en Stephen Holder. Showrunner Veena Sud heeft tegenstrijdige reacties gegeven op de toekomst van de serie.

''Het was het laatste seizoen'', zei Sud in een interview met The Week. ''Dit is hoe ik het verhaal vanaf het begin wilde eindigen.'' Toen ze de vraag kreeg wat ze zou doen als Netflix op de deur zou kloppen voor een vijfde seizoen zei Sud: ''Natuurlijk zou ik geïnteresseerd zijn. Maar we moesten het verhaal eindigen om het eer aan te doen.''

Disney+


Fans kunnen dus met een hoopvol hart afwachten op meer van The Killing. Daarnaast zijn de eerste vier seizoenen van de serie gewoon nog te bewonderen op Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen