Wie gaan er dood in seizoen 6 van 'The Walking Dead'?

Dood seizoen 6 Walking Dead

Met de walkers en menselijke gevaren lijkt het nog moeilijker voor de groep om te overleven.

Michelle Iwema, 25 oktober 2015 12:02

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The Walking Dead staat erom bekend om met regelmaat hoofdpersonages dood te laten gaan. In het nieuwe seizoen lijkt de groep van Rick het nog moeilijker te hebben. Naast de walkers krijgen ze ook te maken met steeds meer gevaren van andere overlevenden, zoals een gevaarlijke groep genaamd de Wolves.
The Hollywood Reporter hield daarom een poll om te kijken hoe liefhebbers van de serie de kansen inschatten van de personages om dood te gaan in het nieuwe seizoen. Rick wordt gezien als het meest veilige personage. Uit de poll kwam naar voren dat slechts 001 procent denkt dat hij het komende seizoen het loodje gaat leggen. Daryl en Carol scoorden ook 001 procent.

Glenn heeft volgens de kijkers een grotere kans om dood te gaan, zijn kansen om deze serie eruit te worden geschreven werd geschat op 30 procent. Abraham zou een 50/50 kans hebben en Deanna is met 99.9 procent min of meer een zekerheid om seizoen 7 niet te halen evenals Jessie, die hetzelfde scoorde.

Sasha kreeg 35 procent, Tara 20 en Eugene 5 procent. Het lot van Father Gabriel wordt niet bemoedigend ingeschat. Zijn kans om dood te gaan werd geschat op 70 procent.

Wij hebben bij Serietotaal ook een poll waar je kan stemmen op het personage waarvan je denkt dat het seizoen 7 niet gaat halen. Deze vind je hier.


Bron: The Hollywood Reporter

Lees meer over: The Walkig Dead, Dood, wie dood Walking Dead, Rick, Wolves, walkers, undead, Eugene, Glenn, Tara, Sasha, Father Gabriel

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws