search
'The Walking Dead: The Ones Who Live' kun je rustig kijken zonder het origineel te hebben gezien
Series / Nieuws

'The Walking Dead: The Ones Who Live' kun je rustig kijken zonder het origineel te hebben gezien

Eindelijk een serie die je kan kijken zonder een enorme voorgeschiedenis te leren.

Wat veel films en series gemeen hebben als ze een uitgebreid universum beginnen is dat de kijker al gauw de draad kwijt raakt. Gelukkig hoef je je daar bij de nieuwe The Walking Dead-spin-off geen zorgen over te maken.

Aldus showrunner Scott M. Gimple. Naar aanleiding van de aanstaande première van The Walking Dead: The Ones Who Live licht Gimple een tipje van de sluier op, maar benadrukt dat het voor iedereen toegankelijk is.

Plezier voor beginners en gevorderden


In The Walking Dead: The Ones Who Live draait het allemaal om het gepassioneerde liefdesverhaal van Rick (Andrew Lincoln) en Michonne (Danai Gurira) te midden van de bekende post-apocalyptische wereld.

Gimple vertelt over de toegankelijkheid voor beginners: "Met alle 'The Walking Dead'-series proberen we het niet strikt noodzakelijk te maken om alle series te moeten hebben gezien om alles te kunnen begrijpen. Je hoeft er niet één gezien te hebben om te weten wat er in de andere gebeurt."

Omvangrijk universum


Nadat de moederserie The Walking Dead in 2022 na elf succesvolle seizoenen stopte zijn er maar liefst zeven spin-offs besteld. Vorig jaar ging het gelauwerde Daryl Dixon in première, en morgen verschijnt het nieuwe The Walking Dead: The Ones Who Live.



Kijk alle afleveringen van de serie waarmee het begon, The Walking Dead, op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen