search
'Wednesday' seizoen 2 wordt "grootser" en met "meer bovennatuurlijke elementen" zegt hoofdrolspeelster Jenna Ortega
Series / Nieuws

'Wednesday' seizoen 2 wordt "grootser" en met "meer bovennatuurlijke elementen" zegt hoofdrolspeelster Jenna Ortega

De hoofdrolspeelster en producent is bezig met de voorbereiding op haar iconische rol.

Wednesday betekende de grote doorbraak voor Jenna Ortega. De vertolking van de sarcastische Wednesday Addams leverde Ortega een Prime Time Emmy op naast een Golden Globe-nominatie. Voor het tweede seizoen treedt ze ook op als producent van de serie.

Ortega sprak onlangs met Vanity Fair en als we de actrice mogen geloven zullen de makers flink uitpakken met het nieuwste seizoen. Niet alleen wordt de bovennatuurlijke wereld verder uitgebreid, de afleveringen zullen dusdanig zijn dat je bijna van mini-films kunt spreken.

Memorabel


We weten inmiddels dat de bezetting wordt uitgebreid met nieuwe personages. Ortega: "Het wordt onderhand tijd om mezelf weer te gaan voorbereiden. Ik heb de scenario's gelezen en het wordt een stuk grootser allemaal. We breiden flink uit wat de bovennatuurlijke figuren betreft. Naast weerwolven en vampiers wordt die wereld alleen maar groter".

Wie denkt dat het bij het 'opentrekken van een blik' aan excentrieke types blijft, komt echter bedrogen uit. "In het eerste seizoen hadden we scènes die er echt uitsprongen. Denk maar aan de dansscène, die wat weghad van 'Prom Night' en 'Carrie'. In dit seizoen willen we nog veel meer van dat soort memorabele scènes op het scherm brengen," aldus Ortega.

Ambitieus


Het vervolg van Wednesdays avonturen is dus behoorlijk ambitieus opgezet. De hoofdrolspeelster heeft er duidelijk zin in: "Om het niveau van alle afleveringen zo hoog te krijgen dat ze indruk maken op de kijker is de meest opwindende uitdaging voor me"



Waar te zien?


Kijk Wednesday op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen