search
Bedenker van brute en bloederige superheldenserie over een mogelijke cross-over met Spider-Man
Series / Nieuws

Bedenker van brute en bloederige superheldenserie over een mogelijke cross-over met Spider-Man

Hoe geweldig zou het zijn als Spider-Man en Invincible het scherm zouden delen? Maker Robert Kirkman onthult hoe groot deze kans is.

Het universum van de brute superheldenserie Invincible wordt steeds iets verder uitgebreid en als de nieuwe geruchten waar zijn, zou het universum echt heel veel groter kunnen worden. Maker Robert Kirkman beantwoordde deze brandende vraag.

Toen werd aangekondigd dat Josh Keaton een mysterieuze rol zou hebben in seizoen 2 van Invincible explodeerde het internet met geruchten. Fans hadden namelijk bedacht dat er een crossover zou komen van Spider-Man en Invincible.

De crossover


Keaton vertolkte namelijk de rol van Peter Parker in The Spectacular Spider-Man. Het is dus heel aannemelijk dat fans meteen aan deze cross-over dachten. Invincible-maker Robert Kirkman gaf iets meer duidelijkheid hierover tijdens IGN’s FanFest.

Hij zei: "Het zou kunnen dat we de krachten van Amazon, Disney, Marvel en iedereen bij elkaar kunnen brengen. Zou dat niet geweldig zijn?" Helaas vervolgde hij: "Ik zou er niet op rekenen. En dat is echt niet om te plagen."

Het vervolg


Ondanks dat Kirkman een duidelijk antwoord heeft gegeven op de geruchten van een crossover, betekent dat niet dat Invincible helemaal geen crossover kan doen.Showrunner Simon Racioppa liet namelijk weten aan The Hollywood Handle dat hij "graag een cross-over zou hebben met iedereen, met DC, met Marvel, met al die andere personages. [...] Ik zou graag willen dat dat gebeurt, maar dat is tegenwoordig erg lastig."

Licenties


Een cross-over kan namelijk niet zomaar gebeuren. Er zijn veel regels en zakelijke deals mee verbonden en Marvel zou dan een licentie aan een andere studio moeten geven om hun personages te gebruiken.

Met of zonder Spider-Man, de brute Invincible is een geweldige serie die te streamen is op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen