search
Sensuele en spannende Netflix Original weet Top 10 te veroveren
Films / Netflix Kijktip

Sensuele en spannende Netflix Original weet Top 10 te veroveren

Op de tweede plaats staat Kelly Rowland met de thriller Mea Culpa van Tyler Perry.

De Netflix Top 10 met films wordt op dit moment aangevoerd door de misdaadthriller The Silencing. Op de plaats eronder staat de nieuwe Netflix Original Mea Culpa met actrice/zangeres Kelly Rowland, een van de drie leden van Destiny's Child.

Rowland speelt in Mea Culpa het personage Mea, een strafrechtadvocaat die de zaak aanneemt van een kunstenaar die wordt beschuldigd van moord. Ze moet kiezen tussen familie, plicht en haar eigen gevaarlijke verlangens.

Rotten Tomatoes


De sensuele thriller van Netflix en regisseur Tyler Perry kan niet rekenen op heel veel steun. Op de Tomatometer staat de film op slechts 21 procent na 14 recensies.

Zo schrijft Lisa Kennedy van New York Times: "Is het creëren van een ‘guilty pleasure’ iets waar een regisseur naar kan - of zelfs zou moeten - streven? Dat is een van de vragen die aanwezig is tijdens de opzettelijk stomende thriller ‘Mea Culpa’ van schrijver-regisseur Tyler Perry."

Publiek


Ook het publiek is niet zo over de film te spreken. 37 procent als Audience Score op Rotten Tomatoes is niet sterk en de 4,1 op de IMDb kan ook zeer zwak genoemd worden.



Sinds afgelopen vrijdag vind je de film op Netflix en op dit moment staat Mea Culpa op de tweede plaats in de Netflix Top 10. Andere rollen komen van Trevante Rhodes, Sean Sagar, Nick Sagar, RonReaco Lee, Shannon Thornton en Angela Robinson.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen