search
Topregisseur Guy Ritchie gaat een tv-serie regisseren: de spin-off van 'Ray Donovan'
Series / Nieuws

Topregisseur Guy Ritchie gaat een tv-serie regisseren: de spin-off van 'Ray Donovan'

De brute serie Ray Donovan krijgt een gloednieuwe, maar net zo duistere spin-off.

Er worden steeds meer spin-offs gemaakt en ook de Showtime hitserie Ray Donovan krijgt een nieuwe serie. Bovendien gaat niemand minder dan Guy Ritchie de spin-off regisseren.

Ray Donovan gaat over Ray (Liev Schreiber) die een 'fixer' genoemd wordt in Hollywood. Alle beroemdheden, zakenmannen en iedereen met genoeg geld huurt hem in om hun vuile problemen op te lossen.

De spin-off


De spin-off, genaamd The Donovans, is losjes gebaseerd op het origineel en verruilt de glitter en glamour van Hollywood voor Europa. De familie Donovan werkt hier samen met de machtigste klanten, maar ziet tegelijk hun fortuin en reputatie in gevaar komen.

De tien afleveringen zullen geschreven worden door de Ierse Ronan Bennett (Top Boy). De schrijver heeft beloofd te zorgen voor "enorme spanning, entertainment en een enorme adrenalinestoot".

De cast en crew


De serie zal geregisseerd worden door Guy Ritchie. De regisseur heeft gewerkt aan talloze projecten, waaronder Sherlock Holmes, Snatch, Aladdin en The Gentlemen.Naast regisseur is hij ook uitvoerend producent, samen met David C. Glasser, Ron Burkle, Bob Yari, David Hutkin en Ivan Atkinson.

The Donovans


The Donovans zal in 2025 in première gaan, maar het is vooralsnog onbekend waar de serie in Nederland te streamen zal zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen