search
Deze 'Reacher'-ster had onderdeel kunnen zijn van het MCU, maar verpestte zijn auditie
Series / Nieuws

Deze 'Reacher'-ster had onderdeel kunnen zijn van het MCU, maar verpestte zijn auditie

Deze Reacher-ster had in plaats van een voormalig militaire politieagent een ware god kunnen spelen.

Veel acteurs zouden er heel veel voor over hebben om een rol te hebben in het grote MCU. Deze Reacher-acteur had onderdeel uit kunnen maken van de getalenteerde cast en crew, maar hij verpestte zijn auditie volledig.

Alan Ritchson heeft in heel veel projecten gespeeld, zowel in films als series. De meeste zullen hem herkennen als Jack Reacher in de serie Reacher.

Alan Ritchson


Hoewel Ritchson veel bekendheid gekregen heeft met zijn rol in Reacher, liet hij onlangs weten dat zijn leven er heel anders uitgezien had als hij andere keuzes had gemaakt. Misschien had hij dan zelfs helemaal niet de kans gehad om Jack Reacher te spelen.

Ritchson had namelijk auditie gedaan voor Thor en hij was één van de laatste kandidaten voor de hoofdrol van Thor. Op dat moment had Ritchson al enige ervaring met het spelen van superhelden, aangezien hij een paar keer Aquaman had gespeeld.

De auditie


Helaas had de acteur de rol helemaal verkeerd ingeschat, aangezien hij dacht dat er weinig acteerwerk voor nodig was. Door deze onzorgvuldigheid verpestte Ritchson zijn auditie, waardoor hij in één klap geen kans meer had op de rol van Thor.Het ergste is dat Ritchson (voordat hij zijn auditie verpestte) een voorsprong had op alle andere acteurs. Alles gebeurt echter met een reden en als hij de rol van Thor had gekregen, zou Ritchson waarschijnlijk nooit hebben kunnen schitteren als Jack in Reacher.

Prime Video


Stream Reacher met Alan Ritchson op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen