search
'Daryl Dixon' seizoen 2: wie is de terugkerende oude bekende en wanneer komt het uit?
Series / Nieuws

'Daryl Dixon' seizoen 2: wie is de terugkerende oude bekende en wanneer komt het uit?

Het wordt een weerzien tussen twee oude bekenden die we vanaf dag één al leerde kennen.

Het tweede seizoen van het zeer gewaardeerde The Walking Dead: Daryl Dixon is aanstaande en nu is bekend geworden wanneer we het kunnen verwachten. Het duurt gelukkig niet lang meer.

Het aankomende seizoen krijgt de ondertitel The Book of Carol, wat duidt op de terugkeer van oude bekende Carol Peletier (Melissa McBride) uit The Walking Dead, die zich weer herenigt met Daryl Dixon (Norman Reedus).

Weerzien was oorspronkelijk plan


Met deze hereniging gaat de serie terug naar het oorspronkelijke concept van een spin-off die de titel The Walking Dead: Daryl & Carol zou dragen. De overvolle agenda van McBride zorgde ervoor dat deze spin-off werd geschrapt.

De twee zullen hun avonturen voortzetten in Europa en fans kunnen verwachten dat het duo verstrikt raakt in het voortdurende conflict tussen de tegenovergestelde facties in Frankrijk, de "Pouvoir des Vivants" (Macht van de Levenden) en de "Union de L'Espoir" (Unie van Hoop).

Spannende zomer


De aankondiging van het tweede seizoen kwam tijdens de première van The Walking Dead: The Ones Who Live en werd verder gedeeld op sociale media op het kanaal van @reedusnetwork met het nieuws dat seizoen twee in de zomer van 2024 verschijnt.In Nederland is Daryl Dixon op televisie te zien op Star Channel (voorheen bekend als FOX), en alle afleveringen van The Walking Dead stream je op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen