search
Futuristische scifi-film trekt veel kijkers op Netflix: dystopisch en onheilspellend
Films / Nieuws

Futuristische scifi-film trekt veel kijkers op Netflix: dystopisch en onheilspellend

De Netflix Top 10 krijgt een nieuwe koploper met het vervolg Code 8: Part II.

De afgelopen dagen stond de misdaadthriller The Silencing bovenaan de Netflix Top 10 en die plek is nu voor het vervolg op de sciencefictionfilm Code 8 uit 2019. Nadat de film na de verschijning een succes werd op Netflix, besloot de streamer een vervolg te maken.

Code 8: Part II is geregisseerd door Jeff Chan en de hoofdrollen zijn opnieuw voor de broers Robbie Amell en Stephen Amell.

Part II
In het tweede deel zien we opnieuw een wereld waarin 4 procent van de bevolking over speciale vaardigheden beschikt. Dit keer zien we hoe een tienermeisje vecht om gerechtigheid nadat haar broer is vermoord door corrupte politieagenten.

Ze is getuige van de doofpotaffaire en wordt een nieuw doelwit van de corrupte agenten. Ze roept daarom de hulp in van een oud-gevangene en zijn voormalige partner-in-crime.

Derde film


Net als het eerste deel is de ontvangst sterk, met op dit moment een prima Part II werd al in 2021 opgenomen en toen werd er al gehint naar een derde deel.Aanvullende rollen in Part II zijn voor Sirena Gulamgaus, Altair Vincent, Alex Mallari Jr., Moe Jeudy-Lamour, Aaron Abrams en Jean Yoon en je kijkt de scifi-film, omschreven als dystopisch en onheilspellend, op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen