Trailer 'Supergirl' geeft indruk van eerste seizoen

We zien onder meer Red Tornado.

Jim Pedd, 27-10-2015 13:56


CBS heeft een gloednieuwe video vrijgegeven waardoor we een goede indruk krijgen van wat het eerste seizoen van Supergirl ons gaat brengen. Bovenstaande video biedt blikken op onder meer personages als de Red Tornado!

In de serie blijkt Superman niet de enige inwoner van Krypton te zijn die naar de Aarde gestuurd is. Zijn nichtje Kara (Melissa Benoist) wordt er ook heen gestuurd door haar ouders, met het doel hem te beschermen. Door een ongeluk in de ruimte, landt ze veel later dan haar neef. Nadat haar neefje de krachten onthuld heeft, besluit Kara ook een held te worden.

Kara's avonturen spelen zich af in National City. Daar werkt ze voor mediamagnaat Cat Grant (Calista Flockhart), die net de voormalig fotograaf van de Daily Planet, James Olsen (Mehcad Brooks) ingehuurd heeft. Echter, de dagen waarin Kara haar talenten geheim kon houden zijn voorbij als Hank Henshaw (David Harewood), hoofd van een supergeheim agentschap waar haar pleegzus Alex (Chyler Leigh) voor werkt, haar hulp inroept bij het beschermen van de burgers van National City.

Lees meer over: Supergirl, cbs, eerste seizoen, melissa benoist, mehcad brooks, laura benanti, calista flockhart, chyler leigh, jeremy jordan, david harewood, dean cain, helen slater, trailer

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Deze 2 gave series verrijken deze week NPO Plus

Deze 2 gave series verrijken deze week NPO Plus

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in