search

Ons nieuws van dinsdag 27 oktober 2015

Eerste 4 minuten uit 'Ash vs. Evil Dead'
Series / Video/clip/featurette

Eerste 4 minuten uit 'Ash vs. Evil Dead'

Sam Raimi's geliefde films vertaald naar het kleine scherm.



Over enkele dagen dan zal Ash vs Evil Dead debuteren op de Amerikaanse zender Starz. Hierboven kun je kijken naar de eerste paar minuten van de aftrap.

In de serie zien we Bruce Campbell opnieuw als Ashley J. Williams, a.k.a. Ash. De aan lager wal geraakte Michigan State Trooper Amanda Fisher (Jill Marie Jones) zoekt Ash omdat hij verantwoordelijk zou zijn voor de dood van haar partner. Ze komt er echter snel achter dat Ash en zijn maten de laatste hoop zijn tegen de dodelijke plaag van de Evil Dead.

Het vervolg op Sam Raimi's Evil Dead-films bestaat uit een reeks van 10 afleveringen van ieder 30 minuten. Aankomende vrijdag wordt de eerste aflevering uitgezonden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailer 'Supergirl' geeft indruk van eerste seizoen
Series / Trailer

Trailer 'Supergirl' geeft indruk van eerste seizoen

We zien onder meer Red Tornado.



CBS heeft een gloednieuwe video vrijgegeven waardoor we een goede indruk krijgen van wat het eerste seizoen van Supergirl ons gaat brengen. Bovenstaande video biedt blikken op onder meer personages als de Red Tornado!

In de serie blijkt Superman niet de enige inwoner van Krypton te zijn die naar de Aarde gestuurd is. Zijn nichtje Kara (Melissa Benoist) wordt er ook heen gestuurd door haar ouders, met het doel hem te beschermen. Door een ongeluk in de ruimte, landt ze veel later dan haar neef. Nadat haar neefje de krachten onthuld heeft, besluit Kara ook een held te worden.

Kara's avonturen spelen zich af in National City. Daar werkt ze voor mediamagnaat Cat Grant (Calista Flockhart), die net de voormalig fotograaf van de Daily Planet, James Olsen (Mehcad Brooks) ingehuurd heeft. Echter, de dagen waarin Kara haar talenten geheim kon houden zijn voorbij als Hank Henshaw (David Harewood), hoofd van een supergeheim agentschap waar haar pleegzus Alex (Chyler Leigh) voor werkt, haar hulp inroept bij het beschermen van de burgers van National City.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'From Dusk Till Dawn: The Series' krijgt derde seizoen
Series / Nieuws

'From Dusk Till Dawn: The Series' krijgt derde seizoen

De laatste aflevering van het tweede seizoen wordt vanavond uitgezonden door El Rey.

Miramax en El Rey Network hebben vandaag aangekondigd dat hun serie From Dusk Till Dawn: The Series een derde seizoen zal krijgen. De laatste aflevering, waarin zangeres Demi Lovato een gastrol heeft, wordt vanavond door El Rey Network uitgezonden.

From Dusk Till Dawn is een nieuwe interpretatie van de gelijknamige film van Robert Rodriguez uit 1996, die een culthit bleek. De tv-serie biedt een uitgebreidere blik op de bovennatuurlijk saga over Seth en Richie Gecko, de twee hoofdpersonages van zowel film als serie.

Het tweede (en zo ook hoogstwaarschijnlijk het derde) seizoen van From Dusk Till Dawn werd geproduceerd door Miramax in samenwerking met Rodriguez International Pictures, FactoryMade Ventures en Sugarcane Entertainment. De hoofdrollen worden gespeeld door D.J. Cotrona als Seth Gecko, Zane Holtz als Richie gecko, Jesse Garcia als Texas Ranger Freddie Gonzalez, Eiza Gonzalez als Santanico Pandemonium, Wilmer Valderrama als Carlos Madrigal, Madison Davenport als Kate Fuller, Brandon Soo Hoo als Scott Fuller, Jake Busey als professor 'Sex Machine' Tanner, Danny Trejo als The Regulator, Esai Morales als Lord Malvado, Jeff Fahey als oom Eddie en Briana Evigan als Sonja Lamb

De serie wordt daarnaast geproduceerd door Robert Rodriguez, showrunner Carlos Coto, schrijver Diego Gutierrez, John Fogelman, Cristina Patwa, Zanne Devine en Daniel Pipski. Het is nog onbekend wanneer het derde seizoen precies van start zal gaan.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Monsters in trailer 'The X-Files'
Series / Trailer

Monsters in trailer 'The X-Files'

"Wanneer hebben we ons daar ooit door laten tegenhouden?"



Er is weer een nieuwe teaser vrijgegeven voor de aankomende X-Files revival. De nieuwe beelden gaan niet zozeer in op de mythologie die zo'n belangrijke rol speelt in de serie, maar juist op de monsters van de week. Showrunner Chris Carter onthulde vlak na de aankondiging van de revival dat er ook een aantal monster van de week-afleveringen in het nieuwe seizoen zitten.

Nadat een vrouw (Annet Mahendru) stelt ontvoerd te zijn door buitenaardse wezens, zorgt een rijke man (Joel McHale) ervoor dat de X-Files weer geopend worden. Dana Scully (Gillian Anderson) en Fox Mulder (David Duchovny) doen er onderzoek naar en ontdekken weer een reeks nieuwe samenzweringen.

Op 24 januari is de eerste aflevering van de revival te zien, met de titel My Struggle.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.