search
Verrassende psychologische thrillerserie houdt je tot op het laatste moment in spanning
Series / Nieuws

Verrassende psychologische thrillerserie houdt je tot op het laatste moment in spanning

Zin in een spannende serie vol plottwists? Dan is 'Behind Her Eyes' een aanrader.

Ben je op zoek naar een serie die je vanaf het begin tot het einde op het puntje van je stoel laat zitten? Ga dan zeker kijken naar de Britse miniserie Behind Her Eyes.

Behind Her Eyes verscheen in februari 2021 op Netflix en is gemaakt door Steve Lightfoot (Hannibal, The Punisher). De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Sarah Pinborough, dat uitkwam in 2017.

Liefdesdriehoek


De serie gaat over Louise, een gescheiden moeder die werkt als secretaresse. Op een avond komt ze David tegen, die haar nieuwe baas blijkt te zijn. Ze begint een affaire met hem, maar de zaak neemt een wending wanneer ze toevallig zijn vrouw Adele ontmoet.

Ze ontwikkelt een onverwachte vriendschap met Adele en er ontstaat een onconventionele liefdesdriehoek. Al snel vindt Louise informatie uit over Adele en David, die ze moet onderzoeken om uit te vinden wat er schuilt achter hun relatie.

Web van geheimen


Dit zorgt ervoor dat Louise terechtkomt in een gevaarlijk web van geheimen, waarin niets is wat het lijkt. Behind Her Eyes weet de kijker in iedere aflevering weer te verbazen, waardoor je altijd in spanning blijft kijken.



In de hoofdrollen zien we Simona Brown (Outlander, Grantchester) als Louise, Eve Hewson (Tesla, The Luminaries) als Adele en Tom Bateman (Murder on the Orient Express, Death on the Nile) als David.

Eén seizoen


De serie bestaat uit één seizoen van zes afleveringen. In totaal duurt de serie 4 uur en 58 minuten. Behind Her Eyes is dus zelfs makkelijk in een weekend te bekijken. Op IMDb krijgt de serie een score van 7,2/10.

Behind Her Eyes is te bekijken op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij Behind Her Eyes al gezien, of skip je deze psychologische thrillerserie?

  • Gezien!

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee, ik ga liever voor een andere serie

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen