search
'The Boys' komt met een hilarische parodie op Trumps gouden sneakers
Series / Foto's

'The Boys' komt met een hilarische parodie op Trumps gouden sneakers

Homelander gaat duidelijk aan de haal met dit idee van de kleurrijke ex-president.

De Amerikaanse vastgoedmagnaat en ex-president Donald Trump weet hoe hij de aandacht op zichzelf gericht moet houden. Op de Sneakers Con in Philadelphia introduceerde hij onlangs een ontwerp van gouden sneakers. De naam van het ontwerp? 'Never Surrender', oftewel 'geen overgave'.

De zakenman vraagt maar liefst $ 399 voor een paar. De makers van The Boys zagen hun kans schoon waardoor Vought International nu met een paar Homelander-sneakers komt op X/Twitter.

Nep-rechtszaak


Het fictieve bedrijf heeft een foto geplaatst van deze bijzondere stappers. Ze zijn verkrijgbaar voor het luttele bedrag van $ 799, wat vrijwel het dubbele is van Trumps schoenen.

Vought maakt echter duidelijk dat het voor een goed doel is: "Alle opbrengsten zijn bestemd voor Homelanders verdediging in zijn nep-rechtszaak op 13 juni".

Knipoog


De knipoog naar Trump in deze is duidelijk, aangezien de laatstgenoemde het vaak heeft over corrupte rechtspraak. De ex-president heeft de nodige rechtszaken aan zijn broek gekregen, waarbij hij onlangs een boete van maar liefst $ 355 miljoen kreeg opgelegd.



Homelander (Antony Starr) zal in het vierde seizoen terechtstaan wegens moord op een demonstrant. Dit weerhoudt hem er echter niet van om met Victoria Neuman (Claudia Doumit) campagne te voeren. Vast staat dat Homelander in elk geval met juiste patta's op stap gaat.

Waar en wanneer te zien?


Seizoen 4 van The Boys kun je vanaf 13 juni streamen op Prime Video.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Beschouw jij jezelf als een echte fan van 'The Boys'?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen