search
'Yellowstone'-ster kan haar personage om deze reden niet uitstaan
Series / Nieuws

'Yellowstone'-ster kan haar personage om deze reden niet uitstaan

Als het aan Kelly Reilly lag, zou haar personage één hele andere beslissing maken.

Er zijn altijd enkele personages in een serie die geweldig zijn om te haten. Deze moreel grijze personages maken de serie extra spannend en geven een extra laag aan het verhaal. Hoewel de meeste acteurs van hun moreel grijze personages houden, hoeft dat natuurlijk niet altijd zo te zijn.

Beth Dutton is één van de meest iconische personages uit de hitserie Yellowstone. Hoewel ze de antagonist is, is ze genuanceerd. Hierdoor is ze geen standaard slecht personage en ze heeft dan ook zowel fans als haters.

Kelly Reilly


Beth wordt gespeeld door Kelly Reilly en het liefst zou ze één ding van haar personage veranderen. In een interview met Entertainment Tonight vertelde ze over haar frustraties met haar personage.

Reilly heeft een hekel aan het rookgedrag van haar personage: "Ik rook niet, dus al die sigaretten zijn kruidensigaretten. Ik haat ze zo erg en [Taylor Sheridan] heeft precies in het script geschreven wanneer ze een trekje neemt."

Andere ideeën


De actrice heeft al meerdere alternatieven gedeeld met co-maker Sheridan. Zo heeft ze een keer geopperd dat Beth verslaafd kan raken aan Nicorette-kauwgom.Hopelijk wordt er een oplossing gevonden voor dit probleem, want anders moet Reilly haar gezondheid blijven opofferen.

SkyShowtime


Stream Yellowstone op Skyshowtime.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ben jij fan van de Yellowstone-series van SkyShowtime?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen