search
Millie Bobby Brown geeft emotionele 'Stranger Things' update
Series / Nieuws

Millie Bobby Brown geeft emotionele 'Stranger Things' update

Tijdens een interview met de TODAYshow liet actrice Millie Bobby Brown meer weten over de sfeer op de set van Stranger Things seizoen 5.

Iedere fan van Stranger Things zit (on)geduldig te wachten op het vijfde en laatste seizoen. Tot het zover is, moet de fandom het doen met nieuwe updates van de cast en crew. Onlangs sprak Millie Bobby Brown over seizoen 5.

Stranger Things was de grote doorbraak van Brown en na vier geweldige seizoenen is de actrice een ware beroemdheid geworden. Tijdens de promotie van haar nieuwe film, Damsel, sprak de actrice over seizoen 5 van Stranger Things.

Seizoen 5


Brown vertelde over de productie en het emotionele aspect waar iedereen nu mee geconfronteerd wordt: "We zijn nu aan het filmen en het voelt goed. Het is ons laatste seizoen, dus we zijn erg enthousiast om weer samen te zijn voor de laatste keer."

Ook vertelde ze dat het heel erg verdrietig voelt, aangezien iedereen zich ervan bewust is dat dit het laatste seizoen is. Ondanks dat kan iedereen er gelukkig wel van genieten.

Het einde van een tijdperk


Voor veel fans voelt seizoen 5 van Stranger Things echt als het einde van een tijdperk, maar dat is ook het geval voor de jonge cast. Brown was namelijk slechts 12 jaar oud in seizoen 1.



Ze heeft dan ook al een keer aangegeven dat het einde van Stranger Things net zo voelt als het afronden van de middelbare school: enthousiast voor alles wat er nog komen gaat, maar verdrietig dat het oude en vertrouwde wegvalt.

Te streamen op Netflix


Stream Stranger Things op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Kijk jij uit naar het vijfde en laatste seizoen van 'Stranger Things'?

  • Ja, laat maar komen!

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee, interesse al verloren of nooit gehad

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen