search
Spannende actie en hersenbrekende scifi veroveren Netflix nu compleet
Films / Nieuws

Spannende actie en hersenbrekende scifi veroveren Netflix nu compleet

De films Sniper: Ultimate Kill en Spaceman debuteren in de Netflix Top 10.

De Netflix Top 10 heeft een nieuwe koploper en er verschenen enkele nieuwe releases in de lijst. Zo debuteerde op de tweede plaats de actiefilm Sniper: Ultimate Kill en lager in de lijst is de sciencefictionfilm Spaceman terug te vinden.

De koppositie is op dit moment in handen van de Nederlandse dramakomedie Ome Cor van en met onder andere Martin van Waardenberg. Het is op dit moment de enige Nederlandse film in de lijst.

Nieuwe films


De nieuwste toevoegingen aan de Netflix Top 10 zijn zoals genoemd de sciencefictionfilm Spaceman en de actiefilm Sniper: Ultimate Kill. Ze komen binnen op respectievelijk de negende en tweede plaats.Spaceman is een nieuwe Netflix Original. Het betreft een scifi-dramafilm van regisseur Johan Renck en met vooral Adam Sandler. Hij speelt eenzame astronaut die al zes maanden onderweg is op een solomissie. Dan krijgt hij de hulp van een mysterieus wezen als hij zijn huwelijksproblemen onder ogen ziet.

Nieuwe Sniper


Sniper: Ultimate Kill komt uit 2017 en is een direct-to-video van regisseur en met namen als Chad Michael Collins, Billy Zane en Tom Berenger. Ultimate Kill is al de zevende film in de reeks en een vervolg op Sniper: Ghost Shooter uit 2016.In de Sniper-film neemt een Colombiaanse drugsbaron de smokkelroutes naar de VS over. Een scherpschutter van de marine en een FBI-agente werken samen om hem en het kartel uit te schakelen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Je moet kiezen: Spaceman of Sniper: Ultimate Kill?

 • Spaceman

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Sniper: Ultimate Kill

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen