search
Teleurstelling en veerkracht na Netflix-canceling: 'The Brothers Sun'-acteur spreekt zich uit
Series / Nieuws

Teleurstelling en veerkracht na Netflix-canceling: 'The Brothers Sun'-acteur spreekt zich uit

De acteur houdt het hoofd hoog en laat zich vooral van zijn goede kant zien.

Gister werd bekend dat het spraakmakende The Brothers Sun van Netflix géén nieuw seizoen krijgt, ondanks lovende kritieken van zowel publiek als critici. Hoofdrolspeler Justin Chien spreekt zich hierover uit.

Netflix heeft er een handje van om series te cancelen, ook al zijn deze alom geliefd. De streamingdienst hanteert een bepaalde formule waarin de serie een bepaalde hoeveelheid kijkers binnen een bepaalde tijd moet bereiken, voordat de serie verlengd wordt. The Brothers Sun heeft hieraan dus niet voldaan.

Even laten bezinken


Op social media deelde Chien het nieuws van het cancelen, de reacties van casting director Jenny Jue en Kode Abdo en een eigen persoonlijk bericht aan alle fans van de serie. Hij heeft wat tijd nodig om het nieuws te verwerken en bedankt alle fans. Hij schreef:

"Bedankt dat jullie ons allemaal hebben gevolgd in ons geliefde werk. Jullie liefde maakte al ons gezamenlijke werk, opofferingen en verdriet de moeite waard." Verder bedankt hij Netflix voor de kans om de rol van zijn dromen te kunnen spelen.

Gangsters uit Taiwan


The Brothers Sun volgt een Taipeise gangster, Charles Sun (Chien), die zijn leven als meedogenloze moordenaar heeft geaccepteerd. Maar wanneer zijn vader wordt neergeschoten door een mysterieuze huurmoordenaar, moet Charles naar L.A. om zijn moeder (Michelle Yeoh) en volledig onwetende jongere broer Bruce (Sam Song Li) te beschermen.



Kijk alle afleveringen van The Brothers Sun op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

We zijn benieuwd: Ben jij teleurgesteld dat Disney+ de serie The Brothers Sun heeft gecanceld

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen