search
'Mr. and Mrs. Smith' verschijnt met hogere kijkcijfers dan de populaire 'The Big Bang Theory'-spin-off
Series / Nieuws

'Mr. and Mrs. Smith' verschijnt met hogere kijkcijfers dan de populaire 'The Big Bang Theory'-spin-off

De nieuwe rapporten zijn verschenen en Mr. and Mrs. Smith verslaat enkele grote series met hun kijkcijfers.

Ongeveer een maand geleden kwam de nieuwe reboot Mr. and Mrs Smith uit op Video Prime. Ondertussen zijn de rapporten over de kijkcijfers bekend en is het duidelijk hoe goed de serie het werkelijk gedaan heeft.

Mr. and Mrs. Smith is de reboot van de gelijknamige film uit 2005. In de serie schitteren Donald Glover en Maya Erskine als meneer en mevrouw Smith. Zij zijn twee geheim agenten in een nephuwelijk. Hun missies blijken echter minder gevaarlijk dan hun gevoelens voor elkaar.

De kijkcijfers


Er waren twee groepen toen het nieuws over de nieuwe serie uitkwam: de ene groep vond dat de serie te iconisch is om opnieuw te maken en de andere groep vond het leuk om een nieuwe versie te zien.

Ondanks dat er een hele groep is die niet blij was met de reboot, zijn de kijkcijfers torenhoog. Mr. and Mrs. Smith debuteerde namelijk met 964 miljoen bekeken minuten in de eerste drie dagen!

De top 10


Mr. and Mrs. Smith is verslagen door Netflix’ Griselda die op nummer 1 stond met 1,7 miljard kijkminuten en Young Sheldon en Bluey.



Griselda en Mr. and Mrs Smith zijn de enige series die streamden tussen 29 januari en 4 februari (toen werden de kijkcijfers geanalyseerd). Als er alleen naar deze periode gekeken wordt, dan zou Mr. and Mrs. Smith 2e zijn geworden, wat betekent dat de nieuwe serie Young Sheldon heeft verslagen.

Prime Video


Stream Mr. and Mrs. Smith op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

We zijn benieuwd: Heb jij de serie Mr. and Mrs. Smith van Prime Video al gekeken?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen