search
Gloednieuw project aangekondigd voor 'Scooby-Doo' dat fans zeker leuk gaan vinden: "superleuk"
Series / Nieuws

Gloednieuw project aangekondigd voor 'Scooby-Doo' dat fans zeker leuk gaan vinden: "superleuk"

Matthew Lillard schittert al meer dan 15 jaar als Shaggy en heeft nu een spannende update over Scooby-Doo.

De Scooby-Doo-franchise is misschien wel één van de leukste franchises die er is. Het universum bestaat uit zowel animatieseries als live-action series en films en nu plaagt acteur Matthew Lillard een gloednieuw project.

Matthew Lillard speelde Shaggy in de film Scooby-Doo uit 2000. Hij vervolgde zijn rol in Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed en nam uiteindelijk zelfs de rol over van stemacteur Casey Kasem.

Nieuw project


In 2020 kwam de geanimeerde reboot-film, Scoob, uit met Will Forte in de rol van Shaggy. Gelukkig duurt de afwezigheid van Lillard niet lang, aangezien de acteur een update heeft over een nieuw project.

"Ik kan er nog niet echt over praten, maar er is een nieuw project waar ik aan verbonden ben waardoor kinderen zichzelf in een Scooby-Doo-avontuur kunnen storten. Dat is superleuk."

Scooby-Doo


Lillard vervolgde dat hij weet dat hij ooit de rol van Shaggy over moet geven aan de volgende generatie, maar dat hij vereerd is om de rol te spelen zolang dat nog kan.



Ook liet hij weten dat Scooby-Doo niet snel zal verdwijnen: "Scooby-Doo is altijd bezig met iets. We zijn of een animatie aan het maken, of een film of reclame voor iets."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

We zijn nieuwsgierig: Zou jij jezelf kunnen omschrijven als een fan van Scooby-Doo?

  • Ja, Scooby-Doo is geweldig

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen