search
Hitserie van Disney+ voegt geweldige naam toe voor seizoen 4: 'Only Murders in the Building'
Series / Nieuws

Hitserie van Disney+ voegt geweldige naam toe voor seizoen 4: 'Only Murders in the Building'

Naast een overladen sterrencast is er ruimte voor iemand die de lachers op haar kont heeft.

De hilarische 'whodunit'-serie Only Murders in the Building maakt zich op voor alweer het vierde seizoen, en in dat seizoen kunnen we een bekende uit Saturday Night Live verwachten.


Het gaat namelijk om actrice en comédienne Molly Shannon, die in het verleden meermaals aansloot bij de cast van de humoristische sketchshow Saturday Night Live, en nu zich bij Steve Martin, Martin Short en Selena Gomez voegt voor seizoen vier van Only Murders in the Building.

Niet alleen simpele humor


Shannon was zes seizoenen lang te zien was op SNL van 1995 tot 2001 en werd genomineerd voor een Emmy voor haar werk in de sketchserie in 2000. Maar ze was niet alleen in humoristische rollen te zien.

Ze was namelijk ook te zien in de HBO-hit The White Lotus, Divorce en The Other Two waar ze een Critics Choice Award-nominatie voor ontving. En nu is het tijd voor een nieuw seizoen Only Murders in the Building waar een flinke verandering te wachten staat.

Nieuw seizoen, nieuw verhaal


Het succesvolle Only Murders in the Building speelt zich in het vierde seizoen af op een andere locatie. Waar je alle vertrouwde gezichten weer kan verwachten belooft het nieuwe mysteries en avonturen buiten het vertrouwde New York.



Kijk alle afleveringen van Only Murders in the Building op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen