search
Alles wat je moet weten over de fantasyfilm 'Damsel': nu te zien op Netflix
Films / Specials

Alles wat je moet weten over de fantasyfilm 'Damsel': nu te zien op Netflix

Fantasyliefhebbers kunnen binnenkort genieten van de betoverende film Damsel op Netflix.

Fantasyliefhebbers kunnen zich verheugen, want de splinternieuwe film Damsel is sinds vandaag beschikbaar op de streamingdienst Netflix. Dit meeslepende avontuur belooft een intrigerende combinatie van duistere elementen, waar draken en prinsessen een prominente rol spelen.

De indrukwekkende cast bestaat uit bekende gezichten als Robin Wright, Angela Bassett en Ray Winstone. In de hoofdrol staat Millie Bobby Brown, wereldwijd geliefd voor haar rol als Eleven in de sciencefiction-horrorserie Stranger Things. Ook Nick Robinson, eerder te bewonderen als hoofdrolspeler in de geliefde Amerikaanse romantische komedie Love, Simon, schittert in de film.

Elodie’s reis


Elodie, gespeeld door Brown, is een jonge edelvrouw die instemt met een huwelijk met een knappe prins. Haar leven neemt echter een duistere wending wanneer ze ontdekt dat de koninklijke familie haar heeft uitgekozen als offer om een oude schuld af te handelen.

Gevangen in een grot met een huiveringwekkende draak, moet Elodie alles op alles zetten om te kunnen overleven. De film brengt de kijkers mee op een beklemmende reis waarin Elodie evolueert van een beschermde dame tot een krachtige, onafhankelijke volwassene. Een meeslepend avontuur doordrenkt met magie, mysterie en zelfontdekking.

Voorproefje van magie


De onderstaande trailer geeft ons alvast een glimp van wat de film in petto heeft, en een sprookjesachtige situatie is het niet. De beelden beloven een aangrijpend avontuur, waarin de spanning en emotie van Elodie's reis duidelijk naar voren komen.



Oorspronkelijk stond de film, geschreven door Dan Mazeau en geregisseerd door Juan Carlos Fresnadillo (28 Days Later), gepland voor release op 13 oktober van vorig jaar. Echter, als gevolg van de alomvattende stakingen die de gehele filmindustrie tot stilstand brachten, is de releasedatum verplaatst naar maart van dit jaar.

Netflix


Het 60 tot 70 miljoen kostende Damsel is een betoverende vertelling waar avontuur en zelfontdekking de hoofdrol spelen, en het brengt kijkers mee op een enerverende reis door een wereld vol magie en mysterie. Vanaf vandaag is de film eindelijk te bekijken op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

We zijn benieuwd: zit jij vandaag klaar voor Damsel?

  • Jazeker!

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee, niet mijn ding

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen